Військові літаки тушковані над Красноярським.

У суботу, 25 жовтня військовий літак перекинув Красноярськ. Демонстраційний виступ на площі Театру проведено пілотами авіаційної групи аеробатики «Фалкони Росії». За ліжком річки Єнісі біля комунального мосту тушковані винищувачі Су-30СМ, бойовики МіГ-31 та стратегічні бомбардувальники Ту-95MS.

Захід було організовано в рамках інформаційної та пропагандистської кампанії «Мелітарне обслуговування під контрактом у Збройних Силах РФ – Ваш вибір».

245610

Красноярськ, 25 жовтня / TASS/. Авіаційна група «Фалс Росії» вперше провела демонстраційні рейси на новий літак Су-30СМ, а не на Су-27, повідомив представник прес-служби та інформації Міністерства оборони РФ полковник Ігор Климов.
«Пілоти аеробної групи «Фалкони Росії» авіаційного центру Липецька вперше виконали аеробіку в складі групи над центральною площею Красноярськ в рамках інформаційної та пропагандистської кампанії «Милітарне обслуговування під контрактом в збройних силах – Ваш вибір», – зазначив Клімов.
Він сказав, що до цього, на винищувачі Су-30СМ в складі групи, рейси проводилися тільки командувачем групи, начальником авіаційного центру Ліпецька, генералом Олександром Харрєвським, іншим пілотам, які летять на Су-27.

Ну, пара слів від себе ... пішли в сім'ю на цьому заході - автомобіль простий. Натюрморт. Я думав, що я хочу фотографії, візьміть відео, але я стояв весь час з моїм ротом відкрито, я повністю забув про камеру. Так фото/відео не буде
Фото знято тут, відео тут і тут.

Будь ласка, не ламайте, буде 31 фотографії та 12 відео, коли я закінчую.

Фото номер один

Два.

Три.

Чотири.

П'ять.

Шість.

Сім.

р.

Вайт.

Ніна.

Теґи

Ельвен.