958
Неаполітичні розчарування
Коли Бог створив землю, він зробив помилку. Насправді це місто повинно бути в Африці. Тим не менш, за помилкою вона була розміщена в Європі. До приходу тут я уявляв це місто як рай на землі. В реальності все було досить сумно.
Неаполь дуже брудний. Мес і сміття всюди, від зовнішньої сторони до центру.
Бажаю познайомитися з прекрасною кухнею. В реальності вона була протилежною, я закінчився в дуже посередній установі. Акушер спробував обдурити, теж. Я пропоную спробувати снеки, отримав go-ahead. Замість міксу закусок він почав переносити всі порції. В результаті припинилася третя порція антипасті, оскільки вона більше не підходить. Я теж довелося відмовитися від основних страв, в результаті він нічого не виграв за гроші, і все ж залишився без наконечника.
1,1 км Звичайна дорога біля входу в місто.
р.
2,2 км
3284.
3. У Що означає? росіяни, йти додому?
4. У Натуральні свині.
8615675
5 хв
6 хв
7. Про нас Звичайний неаполітичний квартал.
8. У Назви, вони продають взуття.
9. Навігація Поза «69»
10. Пошта.
р.
11. Велике спасибі Богу немає графіті всередині поштового відділення.
12. Граффіті скрізь.
13 хв
14.
Р
15.00 р. Одеський двір.
619590 р.
16. Центральна пішохідна вулиця. Фасад мертвий. Кондиціонери всюди. На фасаді запустили величезну кількість труб.
17.00 р. Я розумію такі фасади в Україні, ми бідні. Чому це відбувається в багатій Неаполь?
18 років
19.00 р. На фото краще демонструє ставлення місцевих жителів до правил та законів.
20.
Габаритний зображення
21.
22. Заробицькі жителі вирішили побудувати бізнес і навчити Неаполітанів Росії. Я не думаю, що бізнес пішов.
23. Відсута дівчина, і там буде бути вулиця з Diamond Arm. Пошкоджено.
24. Теорія зламаних вікон краще не згадати.
25. Пластер? Він впав.
26. Місцеві жителі зробили фотосесію. Красивий.
27.
(доб. 716)
28. Приміщення приймали у будівлі в центрі міста.
29. Стандартний неаполітичний парк. Бумпери всіх автомобілів в місті знаходяться в приблизно однаковому стані.
, Україна
30. Ви залишаєте машину в шестерні. Не чекайте.
31. Добре, чистий Африка.
й
Неаполь дуже брудний. Мес і сміття всюди, від зовнішньої сторони до центру.
Бажаю познайомитися з прекрасною кухнею. В реальності вона була протилежною, я закінчився в дуже посередній установі. Акушер спробував обдурити, теж. Я пропоную спробувати снеки, отримав go-ahead. Замість міксу закусок він почав переносити всі порції. В результаті припинилася третя порція антипасті, оскільки вона більше не підходить. Я теж довелося відмовитися від основних страв, в результаті він нічого не виграв за гроші, і все ж залишився без наконечника.
1,1 км Звичайна дорога біля входу в місто.
р.
2,2 км
3284.
3. У Що означає? росіяни, йти додому?
4. У Натуральні свині.
8615675
5 хв
6 хв
7. Про нас Звичайний неаполітичний квартал.
8. У Назви, вони продають взуття.
9. Навігація Поза «69»
10. Пошта.
р.
11. Велике спасибі Богу немає графіті всередині поштового відділення.
12. Граффіті скрізь.
13 хв
14.
Р
15.00 р. Одеський двір.
619590 р.
16. Центральна пішохідна вулиця. Фасад мертвий. Кондиціонери всюди. На фасаді запустили величезну кількість труб.
17.00 р. Я розумію такі фасади в Україні, ми бідні. Чому це відбувається в багатій Неаполь?
18 років
19.00 р. На фото краще демонструє ставлення місцевих жителів до правил та законів.
20.
Габаритний зображення
21.
22. Заробицькі жителі вирішили побудувати бізнес і навчити Неаполітанів Росії. Я не думаю, що бізнес пішов.
23. Відсута дівчина, і там буде бути вулиця з Diamond Arm. Пошкоджено.
24. Теорія зламаних вікон краще не згадати.
25. Пластер? Він впав.
26. Місцеві жителі зробили фотосесію. Красивий.
27.
(доб. 716)
28. Приміщення приймали у будівлі в центрі міста.
29. Стандартний неаполітичний парк. Бумпери всіх автомобілів в місті знаходяться в приблизно однаковому стані.
, Україна
30. Ви залишаєте машину в шестерні. Не чекайте.
31. Добре, чистий Африка.
й