965
Неаполітичні розчарування
Коли Бог створив землю, він зробив помилку. Насправді це місто повинно бути в Африці. Тим не менш, за помилкою вона була розміщена в Європі. До приходу тут я уявляв це місто як рай на землі. В реальності все було досить сумно.
Неаполь дуже брудний. Мес і сміття всюди, від зовнішньої сторони до центру.
Бажаю познайомитися з прекрасною кухнею. В реальності вона була протилежною, я закінчився в дуже посередній установі. Акушер спробував обдурити, теж. Я пропоную спробувати снеки, отримав go-ahead. Замість міксу закусок він почав переносити всі порції. В результаті припинилася третя порція антипасті, оскільки вона більше не підходить. Я теж довелося відмовитися від основних страв, в результаті він нічого не виграв за гроші, і все ж залишився без наконечника.
1,1 км Звичайна дорога біля входу в місто.
р.
2,2 км
3284.
3. У Що означає? росіяни, йти додому?
4. У Натуральні свині.
8615675
5 хв
6 хв
7. Про нас Звичайний неаполітичний квартал.
8. У Назви, вони продають взуття.
9. Навігація Поза «69»
10. Пошта.
р.
11. Велике спасибі Богу немає графіті всередині поштового відділення.
12. Граффіті скрізь.
13 хв
14.
Р
15.00 р. Одеський двір.
619590 р.
16. Центральна пішохідна вулиця. Фасад мертвий. Кондиціонери всюди. На фасаді запустили величезну кількість труб.
17.00 р. Я розумію такі фасади в Україні, ми бідні. Чому це відбувається в багатій Неаполь?
18 років
19.00 р. На фото краще демонструє ставлення місцевих жителів до правил та законів.
20.
Габаритний зображення
21.
22. Заробицькі жителі вирішили побудувати бізнес і навчити Неаполітанів Росії. Я не думаю, що бізнес пішов.
23. Відсута дівчина, і там буде бути вулиця з Diamond Arm. Пошкоджено.
24. Теорія зламаних вікон краще не згадати.
25. Пластер? Він впав.
26. Місцеві жителі зробили фотосесію. Красивий.
27.
(доб. 716)
28. Приміщення приймали у будівлі в центрі міста.
29. Стандартний неаполітичний парк. Бумпери всіх автомобілів в місті знаходяться в приблизно однаковому стані.
, Україна
30. Ви залишаєте машину в шестерні. Не чекайте.
31. Добре, чистий Африка.
й
Неаполь дуже брудний. Мес і сміття всюди, від зовнішньої сторони до центру.
Бажаю познайомитися з прекрасною кухнею. В реальності вона була протилежною, я закінчився в дуже посередній установі. Акушер спробував обдурити, теж. Я пропоную спробувати снеки, отримав go-ahead. Замість міксу закусок він почав переносити всі порції. В результаті припинилася третя порція антипасті, оскільки вона більше не підходить. Я теж довелося відмовитися від основних страв, в результаті він нічого не виграв за гроші, і все ж залишився без наконечника.
1,1 км Звичайна дорога біля входу в місто.

2,2 км
3284.
3. У Що означає? росіяни, йти додому?

4. У Натуральні свині.
8615675
5 хв

6 хв

7. Про нас Звичайний неаполітичний квартал.

8. У Назви, вони продають взуття.

9. Навігація Поза «69»

10. Пошта.

11. Велике спасибі Богу немає графіті всередині поштового відділення.

12. Граффіті скрізь.

13 хв

14.

15.00 р. Одеський двір.
619590 р.
16. Центральна пішохідна вулиця. Фасад мертвий. Кондиціонери всюди. На фасаді запустили величезну кількість труб.

17.00 р. Я розумію такі фасади в Україні, ми бідні. Чому це відбувається в багатій Неаполь?

18 років

19.00 р. На фото краще демонструє ставлення місцевих жителів до правил та законів.

20.

21.

22. Заробицькі жителі вирішили побудувати бізнес і навчити Неаполітанів Росії. Я не думаю, що бізнес пішов.

23. Відсута дівчина, і там буде бути вулиця з Diamond Arm. Пошкоджено.

24. Теорія зламаних вікон краще не згадати.

25. Пластер? Він впав.

26. Місцеві жителі зробили фотосесію. Красивий.

27.

28. Приміщення приймали у будівлі в центрі міста.

29. Стандартний неаполітичний парк. Бумпери всіх автомобілів в місті знаходяться в приблизно однаковому стані.

30. Ви залишаєте машину в шестерні. Не чекайте.

31. Добре, чистий Африка.
й