Неаполітичні розчарування

Коли Бог створив землю, він зробив помилку. Насправді це місто повинно бути в Африці. Тим не менш, за помилкою вона була розміщена в Європі. До приходу тут я уявляв це місто як рай на землі. В реальності все було досить сумно.

Неаполь дуже брудний. Мес і сміття всюди, від зовнішньої сторони до центру.
Бажаю познайомитися з прекрасною кухнею. В реальності вона була протилежною, я закінчився в дуже посередній установі. Акушер спробував обдурити, теж. Я пропоную спробувати снеки, отримав go-ahead. Замість міксу закусок він почав переносити всі порції. В результаті припинилася третя порція антипасті, оскільки вона більше не підходить. Я теж довелося відмовитися від основних страв, в результаті він нічого не виграв за гроші, і все ж залишився без наконечника.

1,1 км Звичайна дорога біля входу в місто.

р.

2,2 км

3284.

3. У Що означає? росіяни, йти додому?

4. У Натуральні свині.

8615675

5 хв

6 хв

7. Про нас Звичайний неаполітичний квартал.

8. У Назви, вони продають взуття.

9. Навігація Поза «69»

10. Пошта.

р.

11. Велике спасибі Богу немає графіті всередині поштового відділення.

12. Граффіті скрізь.

13 хв

14.

Р

15.00 р. Одеський двір.

619590 р.

16. Центральна пішохідна вулиця. Фасад мертвий. Кондиціонери всюди. На фасаді запустили величезну кількість труб.

17.00 р. Я розумію такі фасади в Україні, ми бідні. Чому це відбувається в багатій Неаполь?

18 років

19.00 р. На фото краще демонструє ставлення місцевих жителів до правил та законів.

20.

Габаритний зображення

21.

22. Заробицькі жителі вирішили побудувати бізнес і навчити Неаполітанів Росії. Я не думаю, що бізнес пішов.

23. Відсута дівчина, і там буде бути вулиця з Diamond Arm. Пошкоджено.

24. Теорія зламаних вікон краще не згадати.

25. Пластер? Він впав.

26. Місцеві жителі зробили фотосесію. Красивий.

27.

(доб. 716)

28. Приміщення приймали у будівлі в центрі міста.

29. Стандартний неаполітичний парк. Бумпери всіх автомобілів в місті знаходяться в приблизно однаковому стані.

, Україна

30. Ви залишаєте машину в шестерні. Не чекайте.

31. Добре, чистий Африка.

й