На зіткнення поколінь

Наприкінці 2012 року перейшов у з дідом. Він був живим протягом декількох років і був слабкий кожен день і потрібна допомога.

Я переїхав в кімнату бабусі - вона загинула раку на цьому ліжку 6 років тому. З тих пір кімната була змочена - ніхто не пішов.

Починався мій дід 16 років. Він хотів потрапити на фронт, двічі він і друг відійшов від дому, але вони викинути поїзд. Мій дід не був моряком і не боївся, тому я був цікавим, чому він отримав цю татуювання. Він сказав, що такі татуювання були дуже популярними з молодими людьми під час війни, молоді люди були гордими військовими та хотіли, щоб відчути їх.

Його пам'ять ослаблення кожного дня, а кількість препаратів зростає. Я зробив його розкладом.

Дідусь втратив своє почуття часу. Він відпочиває багато, нарізав багато, але сказав, що він завжди вибігався з часу - якби він зайнятий весь день. У день, коли він збирався заварити суп, він отримає 2 години на початку, щоб отримати все зроблено.

Габаритний зображення

Він сказав, що, коли лікар сказав йому, він може померти, якщо він кинути.

Він мав глаукому і катаракти на очах - він був занадто пізно, щоб мати операцію і він втратив свій погляд щодня.

Наша перша прогулянка в 3 місяці. Моя діда брала свою руку і могла тільки прогулятися по будинку. Незважаючи на слабкість, ми мали великий час і спілкувалися набагато більше, ніж раніше.

, Україна

88-й день народження. Грандпа не дасть нам святкувати у великій кімнаті - і ми сиділи з цілою родиною в дуже тісній кухні. Відбулася повна відсутність свята.

Хитливий обряд взяв його не менше півгодини, коли я спробував його погостритися, він виявився дуже болючою процедурою.

Кілька днів після того, як я змусив його піти знову. Але прогулянка тривала тільки 5 хвилин, він більше не мав сил. Грандпа ніколи не з'явилась знову.

Все було в правому місці на Grandpa's. Я категорично заборонений пересуватися або видаляти все.

Дідусь говорить мало, навряд чи рухається. Лінія зв'язку між ним і світом стає тонше і тонше щодня. Найважче, щоб продовжити бачити його як людину. Він вівся в стілець - ви сидів у вашій кімнаті на вашому ноутбуці, розуміючи свій власний бізнес.

Дідусь помер на Травень 1. Я можу тільки сподіватися, що в останні дні він відчував його не тільки.

Херсон

Джерело: mainfun.ru