Ізольована лоджія, поєднується з кухнею

На ЯП є традицією розмістити фотографії процесів утеплення лоджій і балконів. Я не порушую цю славну традицію і покаже мій напад тут (не плутати з рукою, pjl-hundred).
Ці роботи є продовженням ремонту квартири, фото якого я вже був опублікований на ЯП, (див. тему санузелю ванної кімнати: створення). Повний цикл, з бетону до золота.
На додаток до утеплювача була глобальна мета поєднання лоджії та кухні, в той час як, відповідно до ідеї мого другого «конструктора само», підлога повинна залишатися рівною.
Я пишу вам рекомендації, дорогі японські командири, як ви хочете бачити фото процесу: з або без деталей.
Фото буде близько 90 (з докладними фото), або близько 20 (якщо ви робите сови).
Розмір лоджії перед обробкою і утепленням довжиною 7 метрів і шириною 1.25. У лоджію є два окремі в'їзди - від кухні і від кімнати (спальня).
Основна інтрига полягає в тому, що радіатор передається з кухні в лоджію. Додатково на кухні є теплі підлоги і на кухні (і, відповідно, два термостати).
Ось ми йдемо!
Ви можете в будь-який час розірвати питання. Я спробую відповісти на це. Будь ласка, не запитайте питання про правову сторону справи (все в роботі).
Процес починається з зміни вікон до лоджії.
Фото 1. Фрагмент старих вікон.

Фото 2. Починаємо знесення (перетворено інсталяторами).

Додано до [mergetime]1414158740[/mergetime]
Цитувати (kden @ 24.10.2014 - 17:51) І дозвіл на перепланування?
Користуйтеся добре.