648
Бізнес розведення свиней.
У нашій п'ятиповерховій будівлі з нашого ЖУА купили мене підвалом. Все було б добре, освітлення проводилося, сухий, теплий, тихий, вхід з входу під сходи і двері пекло я просто виходив там, але я зіткнувся з тим, що потрібно встановити нові залізні двері на в'їзді, і є якийсь вид труби в дорозі. Майстер прийшов з ЖУ, сказав, що він знав, що це було і сказав, що це, мабуть, водяна труба, через яку відходи. Я назвав водоканали, вони сказали, що всі відходи труби в підвалі, і вони не знали, що це було або. Підібрав тепломережу, електрики та представники ростелейком, не їх ні!
Я не думаю, що я гона смак її з бальгаром. Це половина неприємностей!
Підвал - це кімната 6х8 метрів, а висота - 1,7 метрів, але за принципом я не чіпляю до стелі. Один в'їзд, я встановіть двері там. (Соррі, я не можу зніматися з нічним режимом, в загальному вигляді)
Я не можу визначитися з найкращим розташуванням мого свинарного бізнесу. Це найкращий варіант (сортувати на коліні). Я хотів би бачити ваші варіанти або пропозиції. Новий випадок готовий до будь-яких порад.
Дякую!
Я не думаю, що я гона смак її з бальгаром. Це половина неприємностей!
Підвал - це кімната 6х8 метрів, а висота - 1,7 метрів, але за принципом я не чіпляю до стелі. Один в'їзд, я встановіть двері там. (Соррі, я не можу зніматися з нічним режимом, в загальному вигляді)
Я не можу визначитися з найкращим розташуванням мого свинарного бізнесу. Це найкращий варіант (сортувати на коліні). Я хотів би бачити ваші варіанти або пропозиції. Новий випадок готовий до будь-яких порад.
Дякую!