Оновлено таблицю сина.

Мій найстаріший син (5 років він буде в пару тижнів) має таблицю досить популярною зараз моделлю. Його стільниця була покрита самоклеючою папером з розробкою картин. Ось як виглядає на цьому фото (за столиком, на жаль, я забув фотографію до того, що я вставив фото подібного столу з Інтернету).

9 зображень.

Це таблиця, яку ми мали.

2,2 км Олівці, фарби, води та синьої хвилі робили свою роботу, а наклейка прийшла в абсолютно незаперечний вигляд. Так мій син і я з радістю вирвав її. І наш тато, взявши найнеприємнішу частину роботи, очищаємо стільницю клею дуже стектним розчинником. Моя дитина і я поховав в іншому номері, тому що не можна дихати.

3. У Беган нанести перший шар акрилової ґрунтовки

4. У Перший шар готовий. Зрозуміло сяє через, але вирішили не стати завчасно, але висихати і нанести пару більше шарів.

5. Умань Є три шари ґрунтовки. Вона почала малювати малюнок, попередньо попросивши сина, який його улюблених персонажів він хотів би побачити.

6. Жнівень Розмальовка готова, почала фарбувати фон.

7. Про нас На фоні завершено, стартував найцікавіше.

8. У Картина готово! Однак покриття все ще досить місткий, не можна торкатися гострих предметів, фарба подряпина. Я не дозволяю сина торкнутися, хоча він вже дуже амбулаторний. Потрібні до лаку!

9. Навігація Дядько! Лак акрил в трьох шарах чоловік кладе сині канток на місці. Син захоплений