1017
Білорусь збирає найбільшу колекцію Siemens
Подумайте, що ваш перший телефон був. Чи не це Siemens? Олександр (QbsA на форумі Onliner.by) з Гродно знайомився з брендом, коли він приєднався до світу стільникового зв'язку. Тим не менш, серед багатьох білоруських, це був він, хто «заражений» німецький бренд так багато, що він зібрав вражаючу колекцію мобільних телефонів Siemens і все ще використовує телефони тільки цього бренду. Все інше - пародія телефонів.
«Я перший телефон був Siemens. А інший - Siemens. Близько 5 років тому я бачив модель SX1 на сайті Onliner.by, який я завжди мріяв. Я купив його, потім M55, потім ще один. І так він пішов, каже колектор. Смартфон SX1 виглядає так само, як було видалено з вікна магазину. Відомий Siemens M55 з блоком управління схожим на свину стигма в квартирі Гродно тепер кілька.
код товару: M55
Зараз випускники Олександра з університету в Бресті. Вже менше року він буде сертифікованим дорожнім інженером. Він приходить додому один раз на місяць, щоб побачити свою матір і сім'ю. А в той же час, щоб сортувати свою колекцію, тримайте рідкісні моделі в руках, розпакуйте коробки, які ще виглядають як нові, і поповнивши полицю рідкісним «новим продуктом».
На столі є чай, бісквіти просто запечені матір'ю Олександра, домашня піца і постійне лікування будь-якої білоруської господині – charlotka. Молодий колекціонер, однак, в цьому місці гастрономічна велика кількість не зацікавлена, тому що вам потрібно так багато цікаво розповісти про ваше хобі.
Функціональний “мостер”, останній “реальний німецький” Siemens SXG75 з портативною аудіосистемою
335 грн.
Serial Siemens SXG75 і прототип. Знайти 10 відмінностей
«Я не знаю колекціонерів телефонів Siemens в Білорусі. Є кілька в Росії і Україні. Я думаю, що в СНД, я один з п'яти найбільших шанувальників бренду, Олександр говорить.
Його колекція складається з близько 80 експонатів. Що ж ви подорожуєте з інших країн, кілька примірників під реставрацією. Прототипи для більш ніж половина колекції, інші є серійними моделями або представниками обмежених видань.
3610Р. 4200Р.
Наприклад, цей червоний Siemens SK65 був випущений на честь італійських перегонів. В цілому, світова пила 600 копій, в останні п'ять років тільки два з них були на продаж. Олександр зумів купити один телефон за $ 200.
код товару: SK65
Практично всі пристрої знаходяться в робочому стані, кожен злипає «Сімка» від життя: Ми не знайшли ніяких копій тут, всі оригінальні. Багато моделей навіть загортаються в фільми і можуть похвалитися багатою конфігурацією. "Особливості, які я беру телефон у повному обсязі. О, якщо тільки вони були такими, що, герой нашого звіту зітхнеться.
й Візьміть, наприклад, цей комбайн — Siemens SX45. У коробці з PDA з 3,5-дюймовим резисторним екраном буде відповідати кілька десятків iPhone 6. Насправді, вона має багато документації, кілька типів кабелів, гарнітури і карту пам'яті Компактний Флеш, сьогодні його розміри є більш схожими на телефонний акумулятор.
код товару: SX45
р.
Перший сенсорний пристрій німецького виробника може похвалитися потужним 64-бітним (!) 150-мегагерц процесором, стилусом, GPS-модулем та операційною системою Windows CE 3.0. Справжнє диво на 2002 рік! Звісно, пристрій підтримує GSM, але немає мікрофона, тому можна говорити на пристрої тільки за допомогою гарнітура.
Не всі телефони в ідеальному стані. Деякі рідкісні екземпляри поставляються без кришки або передньої панелі. У інтернеті відсутні елементи. За словами Олександра, Китайські запасні частини в своєму домі не місце, купує лише оригінальні. Якщо у вас немає необхідних елементів, вам доведеться скористатися послугами майстрів, які ремонтували старі телефони протягом десяти років.
No 3D принтери! Деталі, зроблені з їх допомогою, нічого не робити з оригінальним пристроєм, Олександр сказав.
Багато знакових пристроїв для всієї мобільної промисловості не потрібно ніяких реставрацій, вони вже чудово виглядають. Наприклад, це Siemens SL10 є першим 15-річним слайдером світу.
код товару: SL10
код товару: S10
доб.
Молодший телефон - S10. Перший у світі. З цією моделлю компанія Siemens вирушила в історію як перша компанія, щоб звільнити мобільний телефон з кольоровим дисплеєм. У збірнику Олександра кілька модифікацій цього знакового телефону для промисловості, в тому числі і захисних версій. Один призначений для використання в автомобілях BMW для без рук.
"Rossex" Siemens S6 і S10
Одним з найбільш незвичайних моделей є адаптивний телефон CX70 Emoty. З 10 років тому і зосередився на «емоційній молоді». Пристрій оснащений тиском, вібраціями та шоковими датчиками, що дозволяють пристрій визначати емоційний стан власника.
код товару: CX70 Емоти
У відповідності з ним анімовані персонажі, вбудовані в бджільництво прошивки - сумний, щасливий, сердитися і т.д. Потрібні «моди» в сторону можна вибрати за допомогою кнопок. Віртуальні символи нагадують вам важливі події, нові SMS, майбутні дні народження. Незвичайні і смішні, але розпродажі Emoty вийшли з руки. Модель тільки принесла сумну долю Siemens ближче.
Р
до Як знайти моделі для вашої колекції?
- На тій же "Барфолк" Onliner.by, на Allegro, багато ексклюзивних походів по eBay. Всі необхідні сторінки постійно відкриті і оновлені, щоб не пропустити «новий продукт». Крім того, існують громади на Facebook і VKontakte, де можна обміняти моделі.
1 999 р.
Спочатку здається, що Олександр має безліч подібних моделей. Якщо ви уважно дивитеся, то виходить, що немає ідентичних телефонів, але є багато прототипів. Пам'ятайте, що BenQ-Siemens EF81 clamshell? У колекції був представник, ніколи не з'явився на продаж, Siemens SLV140. Модель виробництва має злегка різну обробку металевої пластини і сірий край екрана замість чорного.
BenQ-Siemens EF81 і Siemens SLV140
Слайдер BenQ-Siemens SL91 не встигав досягнути масового виробництва, а ті екземпляри, які пішли на продаж, вартість багато грошей. Якщо це не за товщину, модель сьогодні може стати об'єктом адорації для чесного сексу не зіпсована iPhone.
код товару: SL91
р.
- Чи говорить ваша мама, ви витрачаєте гроші на старі речі? Ви вважаєте, що продаж?
до Моя мама підтримує мене, okay, каже, що вона знайшла пристрасть до себе. Я не думав про продаж. Збір приносить мені задоволення. Я не думаю, що це можливо зібрати все Siemens. Всього 10 моделей. Всі вони вже знаходяться в колекціях, для яких вони можуть попросити $10,000. Це, звичайно, недорогий розмір.
Siemens SL65 Escada
р.
Але є деякі рідкісні речі про Олександр. Таке Siemens SL65 Escada, наприклад, було випущено кілька тисяч примірників. The S65 VW Golf GTI Limited Edition є також рідкісним. Телефон випускається в співпраці з відомим автовиробником і виконаний в кольорах Гольф ГТІ. Передня частина тіла покрита тонким шаром хрому, задня панель лакована, в пам'яті - картинки, скринери, малюнки та звуки в стилі «заряджається» хетчбек від VW.
Siemens S65 VW Golf GTI Limited Edition
й The Siemens M65 Rescue Edition був першим мобільний телефон, розроблений спеціально для пожежників. Вже міцний яскраво-червоний корпус пристрою посилений металевою підкладкою, так як дзвінок можна покласти звук силени. Олександр також використовує M65, але не рятувальне видання.
Siemens M65 і порятунку Edition
П'ятнадцять років тому, здавалося, що банер технологічного лідера остаточно пройде до німців. Перший слайдер світу, перший телефон світу з кольоровим екраном, перший в світі стільниковий пристрій з MP3-плеєром та підтримкою мультимедійних карт пам'яті. «Перший у світі». Неспроможність прийшла швидко і назавжди. Вдово, мій улюблений бренд пішов.
Мрія телефон, проривний телефон Siemens SL45i
Довгий час апарати Siemens залишили стандарт якості і мрії техног. Для Олександра з Гродно, вони є ідеальним прикладом того, що повинен бути реальний телефон.