російської душі

Загадка полягає в тому, що він повністю синтетичний. Це нормально, насправді. Це тільки перед синтезом, що вона, як і всі нормальні душі, не аналізує і не миє руки. Це тільки манна японська, засвоюючи англійську битву, спочатку вибравши з них англійську. Російська душа засить все так само, як це - дим з перами, картоплею з верхом, кефір з пакетом. Культурна гігієна є нульовою.

В результаті є етичний запах з трьома ніжками, руки від відомого місця і очей під рукою. Він породжує бездоганно, обтяжуючи, погладжуючи на лопатках і лікуючи терористично, страждаючи від факту свого існування. Це загадкова російська душа. ?

Для того, щоб не бути незрівняним, я буду виконувати експеримент думки.

Хлопець знайшов гаманець на вулиці з грошима. Природно, це не реальний, живий хлопчик, але сферичний хлопчик в вакуумі, етичний і культурний архетип.

1,1 км Яскравий німецько-Лутерський хлопчик на одній нозі згадуватиме гаманець до найближчого поліцейського.
2,2 км Сферичний дівчинка Латино-католицького хлопчика перетягне свій гаманець додому до його ссавців та інших сімейних цінностей, адже мама знає, що робити з ним.
3. У Сферичний єврейський хлопчик візьме свій гаманець і подякувати Богу.

4. У Який сферичний російський-Ортодокс хлопчик не знає, а не Великий квантовий комп'ютер.

Бо ніхто не знає, яка частина етичного російського мутанта в даний момент, під впливом фази місяця і мух на Сонце, переважатиме: чи буде Візантійські танці його гойдалки коричневої духовності, або перехрестя Татарського рейду. Або навіть п'яний В'ятка.

І неважливо, що це етичний пахви, він все ще страждає. Він забирає гроші, його слава йому. Прийміть його до міліції, щоб задняти прапорці. Якщо він переходить, він не може спати.

Тому, щоб не страждати, моральний мутант іноді йде на диких синтетичних рішень, як третина грошей, щоб тримати, третій, щоб купити мами черевики, а третій все ще бере на поліцію. В результаті він одночасно перекинувся своєю совістю, заплутаною лушпинням, і навіть пришиває кримінальну справу.

Щоб вбити стару жінку з осями, висушувати мозки слідчого, а потім приїжджати винним. Ох, що складна душа!

Я запевняю вас, собака на льоді, катання, під стробе і під Дизельною силою буде виглядати так само важко.

Ваш текст за посиланням. й