кинотеатр.

Квартира являє собою звичайну брашневку три шматки, що люблять панельний дроун, струм батареї побудований в стіни. В кінці вирішив розмістити все в спальні. Це як вона виглядала від колишніх власників, щоб стрибати з діамантами.

Перша проблема - мій сусід нижче. Він є місцевим робокопом, поліцейським великим, дуже незрівнянним з різними шумами, як зателефонувати колегам відвідати мене і писати листи щастя. Тому завдання Намбер ван був звукоізоляцією підлоги. Прокручений все шурупами, щоб не закрутити, купивши через Інтернет кілька тришарових сендвіч-панелі, укладених на підлогу і закриваємо його товстою 12 мм фанери. Я не відтягував підлогу.

Нижня спина була підключена до дверей. Я зробив щось схоже на гладкий спуск, тому я не буду подорожувати вночі.

р.

Я не бачу будь-яку точку в знецінення процесу штукатурки, шпаклівки, клеїння шпалер і укладання килима, тому ми прискоримо результат відразу. Синя стіна - інші шпалери, які під фарбуванням. Дружина дійсно бажала синю, підібрав від кольора, розфарбовуючи.

, Україна

Покупка в спортивних магазинах і через Інтернет, насосний блок, еліптичний тренажер, млинці, вульти і т.д. Вийшла гідна - близько 60 км.

Р

Я вирішив не купити млинець, але робити це самостійно. Особливо придбані стійки є металевими і дуже гучними. Помилує мене з робокопського сусіда. Коротко, «зроблено з чого», як панс. Apina sang.

Я не зробив ніяких фотографій, так коротко. Він замовляє 2 величезні дзеркала в дзеркальній майстерні, звані стельові розтяжки, вішні стовпчики і т.д. Залку готовий.

р.

Походимо в домашній кінотеатр. Довгий час я прочитав про проектори в Інтернеті, в кінцевому підсумку я взяв BenQ W 1070. Є сатинова машина вартістю 40 тис. Це коротко-фокус, що означає, що він є великим зображенням на короткій відстані, в моєму випадку це близько 3 метрів.

З білими шпалерами, що зберігаються на екрані. Проектори ДЛП дають гарну картину на білих стінах. Ми придбали сині рефлекторні штори, а сірий фільм на іншій стороні. Я не можу сказати, що темніє, як Negro в одному місці, але навіть влітку, коли сонце дало, було комфортно дивитися. Скоро, перша версія кінотеатру виглядала дуже колхоз – відстежений netbook, 18-ват колони і «великий стенд» у вигляді пари табуретів, покритих гарною тканиною.

Потім ліворучно замовили 2 полиці з дуде з меблевого магазину і вирішили вбити натовп кроликів в одному павути - він придбав саундбар і цифровий ресивер. Таким чином, він відразу отримав щастя у вигляді підтримки tryde, Інтернету через V-fi, смарт-телевізор, блакитний привід, підтримка флеш-накопичувачів / жорстких дисків, телевізора та віртуальної об'ємної звукової системи. Останній насправді капелюх, немає гучності, але я не хочу цього.

Кінотеатр готовий. Вже замовляється нормальний стіл для сауни, щоб структура не стоїть на табурах.
Дуже дякую.