Утеплил секс балкона

Одного разу на Октоберфесті вивчали когось, і я вирішив ці вихідні, щоб утеплити підлогу на балконі. Я маю на увазі, зробіть грубу підлогу. Я ніколи не зробив таку роботу, події.
Як утеплити підлоги на балконі і на основі навчальних відео Алексей Земсков, мені сподобалося, що він пояснює коротко, соковито і по суті.
Я почав свій проект. У день перед початком роботи він придбав всі необхідні матеріали, давав 3150 рублів за всі матеріали.
Олексій Земсков дуже часто розповідає про професійний інструмент, який дійсно допомагає прискорити роботу, я погоджуюсь з ним, але в той же час він спирається на продукти Hilti, в результаті я пішов в п'ятницю до Касірського Ярду No 3 і звичайно limped від ціни на цей професійний інструмент, в підсумку купив Makit і в кінці роботи я повністю задоволений цим недорогим професійним інструментом.
А ще привернув увагу до того, що Алезі постійно йде про захист очей, зносні окуляри, подбають про очі, зроблених впевнено на власний досвід, в кінці роботи при видаленні повітряної кулі з гармати, а потім витягував тригер гармати, щоб очистити гармату, піна заливається на мене, включаючи ударні окуляри, які знають, що буде відбуватися на очах, але я знаю напевно, це буде неприємним і навіть напевно боляче, Спасибі Олексій за пораду. й
Шукаю вперед, я скажу, що завдяки двох основних союзів в моєму проекті, робота пішла, на мій погляд, швидко і без напруження, за 2 дні.
1) Уважно перевірено, перевірено креслення-план;
2) Хороший професійний інструмент.
Моя улюблена дочка.
24 фотографії.

Матеріали

Пол балкон

Свердла лаго

Обов'язкове очищення

Інструменти

Після буріння підлоги з перфоратором, під тиском, пил збивається з під свердлом, залишили цей візерунок.

Я знайшов найвищу точку і з неї почав вирівняти лаг.

Останній гвинт.

Новий день, вирівнюючи лагс, звендник мене це захід.

Павло вирівнював, результат

р.

Я укладаю мінеральну вату, утеплювач підлоги

Я кладу мінеральну вату.

По всьому периметру

Я кладаю листи ДСП, відстань між ними становить 0,5 мм, щоб вентиляція була і листи не руйнували боків один від одного, роблячи неприємний звук.

Надійність.

р.

Всі листи укладаються, закріплені,

Починаємо ущільнювати периметр, монтажну піну ...

93233334

Продовжити

Дочка була втомлена знімків, була спокуслива, щоб дати спробу покрити одну сторону з піною

Тепер він знає на 5 років, що таке монтажна піна.

Нижня лінія, всі роботи. - Проектний поверх готовий! Кінець,
П/С
Я не робив чистої обробки, поки я вирішив поставити лінолеум або ламінат. Дякую!