1863
Перетворення кухонного столу в комп'ютер
Ідея перетворення кухонного столу в комп'ютерний стіл знезаду під час прогулянку по знаменитому шведському магазині, де я побачила стіл з кришкою - економія простору, зручність і затишку в одній людині. Але не влаштовує мене з двох причин: ціна (близько 7500 рублів.) і поверхня стільниці - явно не для кухні.
Початкові умови
Мій кухонний стіл складається з двох обрізок стільниць, залишених після складання кухні, з'єднаних двома стовпчиками і розміщені на ногах. Залишилося для невеликої матерії - трохи додати і трохи поліпшити. Заплановано виконувати диво у вихідні, але робота перетягувала на місяць.
Матеріали та інструменти
Потрібний список було здійснено заздалегідь, внесені зміни в ході справи. Що сталося.
Матеріали:
стяжки для стільниць - 2х50 рублів.
стільниця 1м - 720 рублів.
брус 2500кс95кс45 - 180 рублів.
дошка 2000х95х20 - 100 рублів.
петлі фортепіано 120 см - 210 рублів.
Газова пружина 100N - 2x130 рублів.
Металева пластина 500х80 - 2х85 рублів.
кожзам 2м - 150 рублів.
LED стрічка 1м - 250 рублів.
трансформатор - 215 рублів.
вимикач - 60 рублів.
кронштейн для монітора - 220 рублів
Дозатор 5х16 1 до - 60 рублів.
болти 5х20 6 шт. - 30 рублів.
бамбукове полотно (ширина 1,2 м) 0,6 м - 270 рублів.
Контакт клею ("Момент" універсальний) - 60 рублів.
самозбереження
Додатково:
HDMI кабель 1м - 200 рублів.
кутовий поворотний адаптер DVI-HDMI - 600 рублів.
Інструменти:
шприц
свінгери
Стільниця
Кошик
шприц
Будівля-кніфе
свінгери
свінгери
дерево-дриль
USM (Болгарський)
пердят
свінгери
олівець
пісочниця
праска
Робота
1,1 км Передпосів. Спочатку було придбано брус 3000х120х45, висота 12 см помітна, але я не відразу розумію мій помилку. Ось чому ми побачимо. Фото показує проміжок між половинками стільниці.
2,2 км Пров'язка отворів для кріплення петлі фортепіано. Етап не потрібно, але значно полегшує роботу.
р.
3. У Прикріплення петлі фортепіано.
р.
4. У Попереднє зібрання. Шуруповерти на стільницю нижче на 100 мм гвинти.
5. Умань Газове пружинне кріплення. Вони мали настоювати з ними, щоб знайти правильний кут, при якому стіл кришка може закриватися без відпочинку на весняному стеблі.
6. Жнівень Щоб закріпити кронштейн монітора, були обрані ці дюбелі і болти.
7. Про нас Кронштейн кріплення.
8. Монтаж монітора.
9. Середній результат.
На цьому етапі стало зрозуміло, що поверхня таблиці троянди неприпустимою 14 см і сидячи за ним стала незручною навіть для мене (висока 183 см), не кажучи вже про дітей. Вирішити вирізати ноги столу дозрівають довго, але не 14 (!) сантиметрів, адже буде ще одна проблема - коліна будуть відпочивати на нижній частині столу.
На що ми зберігаємо похилими сантиметрами:
зміна бруса 3000х120х45 на брус 2500х95х45 - мінус 2,5 см
зміна кронштейна з відступом від стіни 68 мм до кронштейна з відступом 32 мм
зняти стовпчики, що підтримують нижню половину стільниці - мінус 4.5 см
В результаті - порізати ніжки столу на 8 см.
10. Скроєні та армовані стільниці.
11. Заглушка комп'ютера.
р.
12. Шкіряний затягування.
На фото нижче показано кріплення для висувної полиці, на якій планується поставити ноутбук. Позбавлявся від неї, тому що вона була
13. Моніторинг освітлення. Ось все просто - стрічка, трансформатор, розетка.
І ось стрічка.
14. Остаточний результат. Вечірнє освітлення.
Я бачу, що я не маю картини моєї бамбукові роботи. Приклеюється до звичайного універсального клею «Момент».
Це те, що таблиця виглядає як в закритому положенні.
І ще кілька картинок.
Після роботи ноутбук складається і поміщається в стіл.
Трохи роз'яснення
Всі дроти 220В заглушуються в прорізний шнур, викручені внизу таблиці.
Вже багато часу, щоб знайти матеріали, тому робота зайняла майже місяць.
Не вистачає фото деяких етапів роботи, я апологізую для цього – я захопився процесом і забули фотографії процесу складання.
Кутовий адаптер HDMI був необхідний завдяки своєрідному дизайну монітора, виходи якого розташовані перпендикулярно екрану. Адаптер дозволяє запустити кабель HDMI вздовж монітора і зменшити відстань між задньою стінкою монітора і стільницею.
Моніторинг був додано на день народження і не входить в загальну ціну.
Підсумок
Остаточні витрати склали близько 3 500 рублів. У вас є багато задоволення в роботі своїми руками, а не голову. І, звичайно, тепер є затишний комп'ютер.
ПС. Я хотів би почути ваші пропозиції, де поставити ноутбук.
ОНОВЛЕННЯ. Багато питань, які виникають, бо зручно сидіти на столі. Ось номери: 65 см - відстань від підлоги до нижньої частини стільниці, 81 см - відстань від підлоги до найвищої точки. З висотою 183 см достатньо місця, щоб покласти ногу на нозі.
УД2. Я позбавлявся від ноутбука - під підвіконня на полиці прикріплюється до стіни, кладаю системний блок. Тепер залишається тільки відкрити кришку і робочий простір.