Ось Сергій Безруков - 41!

Ночівля, щоб дивний актор - 41

Народився 18 жовтня 1973 року в Москві в родині акторського театру Сапіра Віталія Безрукова.

Заслужений артист Росії (2001 р.).
Народний артист Росії (2008).

р.

У 1994 році закінчив Московську театральну школу ім. О. Табакова. З 1993 року працює на Театрі під керівництвом Олега Табакова. У серії: «Бригад», «Оцінка», «Майстер і Маргарита», «Єсенін», у фільмах: «Китайська служба» та ін. Протягом декількох років (1994-1999) працював у програмі «Доллс» (НТВ), де голосував багато персонажів, серед яких такі люди, як Борис Єльцін, Володимир Жіріновський (у улюбленому персонажі Сергія).

Цікавить живопис [4].

З 26 липня 2010 р. – членом Патріархальної ради з питань культури (російська православна церква).

З квітня 2013 року був членом Громадської ради РФ при Міністерстві оборони РФ.

У 2013 році став художній керівник Московського обласного будинку мистецтв Кузьмінки.

З 2013 - Художній керівник Московського провінційного театру.

Олег Табаков: Починали свою долю так святково. Як сказав Віктор Розов, Сергій прокинувся атом сонця. Він має проблеми і намагатися важко поліпшити себе. Він має відвагу боротися своїм шляхом через важкі моменти існування своїх героїв. Він зітхається на роботі, як лев голодний. Він не скупчує вчинку, що дав йому природа. День життя для нього – день життя в театрі. Працює в кінотеатрі. Після виграшу різних нагород ви можете працювати поза театром і менше. Я віддаю, що його незадоволення, і вимоги щодо вибору діючої роботи збільшено. й

Кінотеатр перед "Бригад"
Наприкінці 90-х років Сергій Безруков вже дуже популярний. Вентилятори були на обов'язки біля театру після виступів. Проте в кінотеатрі мало нездатних ролей. З десятків фільмів, найбільш помітні були: «Корадер-2» Михайла Туманишвілі та Олександра Іншакова та «Китайська служба» В. Москаленко.
Сергій Безруков від своїх ранніх робіт виділяється тільки «Китайський набір»: «Більше чи менша моя серйозна робота в кіно – це «Китанський набір». Я вже спробував грати в чоловічий комплекс і різні. Не легко, це в розробці. Я завжди незадоволений роботою в кіно. Якщо в театрі я спокійний для чогось, я впевнений в собі щось, то з кінотеатром все відрізняється.
До речі, в «Crusader-2» і «Китанська служба» разом з Сергієм Безруковим, його майбутній дружиною Ірина Литвинова була знята.

Великий успіх в кінотеатрі прийшов до Сергія Безрукова в 2001 році. Далі на екранах вийшов широко рекламуваний фільм А. Адабашян «Азазель». У цій картині Безруков відіграв роль державного радника Івана Францевича Бирлерія, прізвища головного.
У той же рік серії «Бригад», найдорожчий телевізійний проект в цей час. У серії Безруков відіграв кримінальний орган Саші Бейлі.
Роль було написано спеціально для Сергія. Але в певній точці автори почали сумніватися, чи може він. Ця роль була повністю різною від усіх попередніх ролей. До того, як він був актором, світлом, "смішним". І це таке жорстке...

Не менш гучний успіх, ніж «Бригад», приніс актору і роль в серіалі «Оцінка», де він відігравав сільський район Кравцов і Ірина - дружину. Цікаво, відповідно до сценарію, шлюб дружин. Сергій довго сумнівав, чи буде його дружина в серії. І тільки тоді, коли він переконаний, що пара в кінцевому підсумку відмовиться, він дав свою згоду на зйомки. Безруков відігравав чесний, принциповий і одночасно легко поранений чоловік. У номінації «Кращий актор в телевізійному кіно».

419290

Продовжуємо порадувати аудиторію Сергія Безрукова та на сцені театру. У 2002 році в театрі ім. М. Н. Ермолова прийшла гра «Александр Пушкін» на основі вистави Віталія Безрукова у своєму виробництві, в якому Сергій відіграв великий російський поет. Ми покажемо йому знову живу людину, яка страждала, яка була приниження, загартована, отруєна, Сергій Безруков розповідає про свого героя. І пішов він на дівчата, і відвертав з няні, все це було. Прочитати спогади, його листи! Але мій батько і я спробував представити всі ці факти з любов'ю і відродженням, щоб не виглядати як ліберал або вразливість. Ми хочемо, щоб аудиторія мала час під час виконання Пушкіна любити і залишити з почуттям того, що вони закріпили кохану людину, вже так близько і знайомого.

Від себе:
Я переглядав Майстер і Маргарита.
10 час.
Сильна роль Безрукова.

Я дуже люблю свій прецинкт.
Я не бачив найкращого з Aniskin.

Для Саша Дуже дякую.
Актор, для мене, є неоднозначним, але той факт, що він дуже талановитий нездатний.

Ви можете любити його, ви не можете.
Але не можна залишатися байдужим до нього.
Щасливий день народження, Сергій Віталійович.
Ви майстер вашого виробу!

Я зробив.
Дуже дякую!

праута

Український

www.peoples.ru/art/cinema/actor/bezrukov/