788
Проксимус
Шукаю, як всі місця подорожі, я вирішив писати короткий звіт.
Я думав про те, що подорож до посту, і ця країна прийшов на розум.
Вона не була обрана для гальмування, я покажу вам прямо!
Я просто хотів би поділитися красивими фотографіями і враженнями.
18 зображень.
Рейс Transaero 8.30 влітку, але сторона є половиною пустою, і тому росла 2 м в 5 місць, вона виявилася до сну, особливо мене, після ярмарку настій)
Я прочитав заздалегідь, що країна мусульманська і з її спекотним не пускати, тому що в дуетиків нічого не займала, але подбала і взяла олку при купівлі туру.
Це те, що готель обіцяє...
Ось чому він зустрічав нас через 40 хвилин на човні.
Лоти всіх видів тварин
Ерон.
Після польоту ми дуже втомилися, тому що день пройшов дуже швидко.
Ранок очікувано...
р.
Тоді я розповіли, що на острові летять собаки,
Вечору продовжується пивоваріння.
Багато крабів, вони бояться риби, і вони завжди на скелях.
Увечері був лікар і вечеря, їжа дуже смачна і дивилася дешевше, ніж наприклад, в Греції (у готелі на морському столі).
Персонал живить акули, найщасливіший день під цим папером я витратив більшу частину мого часу, шукаючи рибу, а вночі є акули, що випливають знизу.
Насправді, сама риба, є багато з них і, як вона здавалося мені, не менше, ніж в Єгипті, при цьому плавання на тиждень заморожувати вуха, потім він лікував його довго.
Натюрморт
більше
Важко взяти фотографії під водою
Під час дня аніматори десь половили маленькі черепахи, і дайте туристи плавати з ними, сподіваюся, вони потім повернулися назад.
А ввечері вони навіть намагаються поставити на шоу.
Італійці, по дорозі ...
В цілому, це чудове місце, багато людей порівняти його з Карибським басейном, але я думаю, що це більш красиво і тихо... Я хочу відвідати всіх.
Я думав про те, що подорож до посту, і ця країна прийшов на розум.
Вона не була обрана для гальмування, я покажу вам прямо!
Я просто хотів би поділитися красивими фотографіями і враженнями.
18 зображень.
Рейс Transaero 8.30 влітку, але сторона є половиною пустою, і тому росла 2 м в 5 місць, вона виявилася до сну, особливо мене, після ярмарку настій)
Я прочитав заздалегідь, що країна мусульманська і з її спекотним не пускати, тому що в дуетиків нічого не займала, але подбала і взяла олку при купівлі туру.
Це те, що готель обіцяє...
Ось чому він зустрічав нас через 40 хвилин на човні.
Лоти всіх видів тварин
Ерон.
Після польоту ми дуже втомилися, тому що день пройшов дуже швидко.
Ранок очікувано...
р.
Тоді я розповіли, що на острові летять собаки,
Вечору продовжується пивоваріння.
Багато крабів, вони бояться риби, і вони завжди на скелях.
Увечері був лікар і вечеря, їжа дуже смачна і дивилася дешевше, ніж наприклад, в Греції (у готелі на морському столі).
Персонал живить акули, найщасливіший день під цим папером я витратив більшу частину мого часу, шукаючи рибу, а вночі є акули, що випливають знизу.
Насправді, сама риба, є багато з них і, як вона здавалося мені, не менше, ніж в Єгипті, при цьому плавання на тиждень заморожувати вуха, потім він лікував його довго.
Натюрморт
більше
Важко взяти фотографії під водою
Під час дня аніматори десь половили маленькі черепахи, і дайте туристи плавати з ними, сподіваюся, вони потім повернулися назад.
А ввечері вони навіть намагаються поставити на шоу.
Італійці, по дорозі ...
В цілому, це чудове місце, багато людей порівняти його з Карибським басейном, але я думаю, що це більш красиво і тихо... Я хочу відвідати всіх.