Відео про порятунку кота Нижнього Новгорода бійцем, пострілом більше 10 років тому, став популярним тільки зараз. «Про місто Нижнього Новгорода» знайшло спаситель, який зумів розбити вікно, порізати дерево і розбити лінію живлення в два хвилини.
У відео Нижній Новгородський солдат Ігор Новіков, збереження кота Барсік зламав вікно з пляшечкою, подрібнивши дерево, а потім зрізавши його токсином, таким чином поломивши лінію живлення. Кіт восени, хоча електрокутний, але він пережили. Друзі та родичі легендарного солдата пам'ятають цей випадок з сміхом і дивують, що відео, який вже отримав більше мільйона переглядів, став настільки популярним після 13 років.
Якщо я знав, що він був моїм рідним в 12 років, я не буду одружений коханим. Сльози! Дивіться відео Нехай хтось запам'ятовує, жарти Світлана Новікова.
«Коли вони побачили Ігор у відео, вони просто загинули сміятися. Тільки незрозуміло, що робить його такою зіркою - він тепер на кожному кроці в Інтернеті, говорить Беслан Тарба, знайомство Ігоря Новікова.
Джерело