Знайдено солдат, який врятував кота 13 років тому

Відео про порятунку кота Нижнього Новгорода бійцем, пострілом більше 10 років тому, став популярним тільки зараз. «Про місто Нижнього Новгорода» знайшло спаситель, який зумів розбити вікно, порізати дерево і розбити лінію живлення в два хвилини.
У відео Нижній Новгородський солдат Ігор Новіков, збереження кота Барсік зламав вікно з пляшечкою, подрібнивши дерево, а потім зрізавши його токсином, таким чином поломивши лінію живлення. Кіт восени, хоча електрокутний, але він пережили. Друзі та родичі легендарного солдата пам'ятають цей випадок з сміхом і дивують, що відео, який вже отримав більше мільйона переглядів, став настільки популярним після 13 років.
Якщо я знав, що він був моїм рідним в 12 років, я не буду одружений коханим. Сльози! Дивіться відео Нехай хтось запам'ятовує, жарти Світлана Новікова.
«Коли вони побачили Ігор у відео, вони просто загинули сміятися. Тільки незрозуміло, що робить його такою зіркою - він тепер на кожному кроці в Інтернеті, говорить Беслан Тарба, знайомство Ігоря Новікова.

Джерело