Не годувати дикі ведмедики

Повідомляємо одну обструктивну історію в Камчатці (якщо хтось розуміє тема більше, то можна додати):

У Камчатці риболовля дуже популярна, але якщо ви знаєте, є такий тип риболовлі, коли риба спіймана вивільнилася. Навіть обладнання використовуються менш травматичні ...

Один день, замість того, щоб звільнити рибу назад, один туристичний закопував його ( риба, очевидно, не виживала після риболовлі або з якихось інших причин).

Риба закопувала ведмедя від запаху (і їхні почуття – ОГО-ГО!). Діг і їсти.
Ведмеді є такими мережними істотами, які я завжди шукаю простий спосіб отримання їжі.
Він з'явився прямо. Оппа - ви можете знайти готову рибу тут! Чому б зробити зусилля, навчатися рибі, а потім поцікавити для неї, коли є фреш?
І я почав дивитися це місце.

З'явився, що якщо з'являться люди з довгими паличками, то вони зможуть з'їсти рибу.
Спочатку він просто прийшов і відлякав рибалки, якщо він знайшов лову, то він їсти.
Тоді він спійманий - якщо лінія простягається, ви можете ближче і відразу rip, як тільки риба витягується!
Що таке розумна істота!

Але це не вдалося продовжити довгий час, як тільки він був занадто голодний - там не було вільних рибок ... і він не міг зловити його більше ... і він атакував людей ...
Знаходилося нещастя...

Чи знаєте ви, що відбувається, коли ведмедя вбиває людину?
Я почув.

Карта вказує на місце, де було знайдено напад і знайдені залишки особи.
Після чого коло позначається на тому, як далеко чоловіча ведмедя могла виходити в години, які трапилися з трагедії.

Після цього починається пошук і зйомки ВСІ знайдені ведмеді в цьому радіусі. Знайдено — постріл — розірвав відкрите шлунок — неправильно — пошук продовжується — і так далі по колу до тих пір, поки не знайдеться ONE ведмедя ...

Після того, як ви ніколи не будете в житті годувати диким ведмедем або залишити за їстівним сміттям.