У Москві почали розбирати дебаркади!

Я не думаю, що я живу, щоб побачити цей прекрасний момент. У Москві почали розбирати дебаркади! Боротьба з дебаркадами на Московській річці розпочалася під Лужковом. Але нікому не вдалося зробити. З кожним роком чергова офіційна заявила, що все буде продемонстровано. Але плаваючі ресторани, готелі та офіси не тільки не зникли, але навпаки проліферовані щороку. Я не знаю, хто контролює дебаркади, але кожен раз, коли вони спробували їх демонструвати, почалися деякі бандитні шоу, а дебаркади залишилися на місці. Для власника, дебаркадер надзвичайно вигідний. Вони зазвичай зареєстровані як човен, хоча насправді це стаціонарний об'єкт, який просто одягається на дно річки і міцно підключений до берега. В результаті власник фактично отримує будинок в центрі Москви і нічого не сплачує.

А тепер дебаркади вижили їх фінальні дні. Все над Москвою активно демонтаж цих барнів. Просто чудові новини.
під каток 11 фото через Ілля Варламов

01. Мар Це приємні конструкції, які використовуються для того, щоб бути.

02. Мар Красивий. В якості водного апарата зареєстровані дебаркади, тому ліцензії на їх розміщення були видані Московсько-Ока Бадінською водою, а не офісом мера. Ця петля була експлуатована.

р.

03.03.2014 р. Цей ресторан виглядає як річковий корабель тільки в документах. Я завжди дивився, де вони відварюють свої відходи.

(доб. 3)

04.03.2014 р.

05. Мар Ще одне річкове судно навпроти парку Горки.

06. У О, де кинув ?

07. Мар Тепер все знезаражено.

08.03.2014 р. А епоха проходить ...

09.03.2015 р. Всі...

5179429

10. Власники розбирати власні барани. Було відкладено 5 днів.

Р

11. З технічних причин в Москві не буде більше плаваючих швів.

, Україна