Ви загинули на своєму шляху додому.

І це, коли ви зустрілися.
- Що? Що відбулося? Ви запитали. - Де я?
до Ви померли, я відповів, як якщо нічого не сталося. Не встигнути одружитися.
до Він був вантажівкою, і був привезений...
- Так, я сказав.
- Я-Я помер?
- Я. Але не хвилюватися, всі помирають, я сказав.
Ви дивилися. Він був порожнім. Просто і я.
до Що таке місце? Він запитав. - Чи є життя після смерті?
- Більше або менше, я відповів.
- Чи є ви бог?
- Я сказав: - Я Бог.
до Моя дружина і діти, ви дивилися.
- Що?
- Чи є вони океї?
- Я люблю це, я сказав. Ви просто загиблитесь і так турбуєтесь про вашу сім'ю. Це дуже добре.
Ви дивитесь на мене з awe. Я не шукав Бога в очах. Я зданий як нормальний чоловік. Або ж, можливо, жінка. Деякі потужні чоловіки з розмитим обличчям. Більшість, як вчитель початкової школи, ніж Бог Вседержитель.
до Не хвилюватися, я сказав. - Вони дрібні. Вашим дітям завжди запам'ятається найкраща з вас. Вони не скупчували неполадки для вас. Ваша дружина торкається, але вона буде знімати. Франкі, ваш шлюб був розпад. Якщо вам подобається, я можу розповісти вам, що ваша дружина буде відчувати себе дуже винним для цього таємного почуття рельєфу.
- Ох- ви розтягували. - Що зараз? Чи ви збираєтеся надсилати мені на небо або пекти?
- Ні, я відповів. Ваша душа перейде в інше тіло.
Так індуси були прав...
- Всі релігії знаходяться прямо в своєму шляху, я сказав. - Приїхати з мене.
І ви прогулялися біля мене через недійсну.
до Де ми йдемо?
- Зокрема, ніде. Просто приємно прогулятися по сусідству.
- Тоді яка точка? Ви запитали. Коли я народився знову, я буду як порожній, як скло? Просто дитина. І все, що я зроблю в цьому житті.
- Не всі! - Я впевнений. Ви вже маєте досвід і мудрість ваших минулих життів. Ви просто не пам'ятаєте їх прямо зараз.
Я припинив і захопив тебе плечима.
- Ваша душа набагато більше, ніж ви можете уявити. Людина може сприймати лише крихітну частку того, що насправді існує. Це як занурення пальця в склянку води, щоб побачити, чи це гаряча або холодна. Ви віддаєте частину себе в цей світ, і коли ви залишаєте його, всі накопичені досвід і знання залишаються з вами.
Ти був людина за останні 48 років, так що ви не відчуваєте решту вашої величезної свідомості. Якщо ви і я все ще ходив тут, ви поступово почнете запам'ятати все, що сталося з вами в минулих житті. Але не існує сенсу, що між життям.
до Скільки разів я переживав реінкарнації?
до О, багато. Дуже, дуже багато. Ви проживали багато різних життів, я відповів. Цього разу ви будете китайським селяном в 540 до н.е.
- Зачекайте, що це? - Ви подрібнили. - Ви відправляєте мене вчасно?
- Ну ви можете сказати, що. Час, як ви знаєте, що це існує тільки у вашому Всесвіті. Де я приходжу з, речі різні.
до Де ви прийшли? - Ви дивилися.
- Так, я пояснив. - Я звідти кудись. Але з абсолютно різних розмірів. І є інші, як мене. Ви хочете знати, що це так, але чесно, ви не розумієте.
- Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa «Прислухайте, якщо я переймав у людей з різних часів, я можу, ймовірно, коли-небудь перехресні шляхи з собою». й
- Нудота. Що відбувається багато. З кожним життям тільки усвідомлено себе, ви навіть не розумієте, що зустріч відбувався.
- Тоді яка точка все це?
- Ви серйозні? - Я дивився. Ви попросите мене, що це сенс життя? Чи не ти думаєш?
до Але це логічне питання, яке ви сказали наполегливо.
Я шукаю тебе в оці.
до Суть життя, причина, що я створив цей Всесвіт, є для вас, щоб розвиватися.
до Ви означає людство? Ви хочете людство розвиватися?
до Ні, ні, просто ви. Я створив цей всесвіт для вас. З кожним новим життям ви виростите і розвитеся в повному обсязі.
- Просто мені? Що про інші?
до Не існує. В цьому всесвіті немає. Це просто ви і я.
Ви постаралися на мене.
- Але всі люди на Землі...
до Все, що ви. Різні перетворення вас.
- Я все?
- Точно я уклав з задоволеністю і відкинув вас на спині.
- Я кожного чоловіка, який коли-небудь жив на Землі?
до І хто коли-небудь жити, так.
- Я Абрахем Лінкольн? він сказав.
- І ви John Wilkes Booth.
- Чи можу я Гітлер?
до І ви мільйони своїх жертв.
- Я Ісус?
до І ти один з його послідовників.
Ти спокійний.
до З кожним днем ви боляче кимось, ви пошкодуєте себе. З кожним днем ви будете любити комусь, ви повинні зробити себе. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Ви думаєте.
- Чому? Ви нарешті попросили. - Що все це для?
- З одного дня ви будете любити мене. А ти мене. Ви частина мене. Ти моя дитина.
- Так Я Бог? Він запросив безглузно.
- Ноп. Не ще. Ви просто ембріон. Вирощування. Коли ви проживали кожен людський життя на землі в усі часи, ви будете готові народитися.
- Так весь Всесвіт, - ви сказали, якзвісно, "це просто...
до яйце, я підтвердив. - Тепер потрібно нове життя. І я послав тебе на шляху.