Груша літа

Поки ви прочитали крихітні перші абзаци, принаймні, три сотні дощок розросли в небо. І в цьому дуже другому, близько п'яти тисяч літаків висять у верхній частині, і 80% бідних людей, які сидять всередині них, тепер переживають дику панічну атаку і переходячи всі свої неоригінальні страхи у своїх розумах. Так само, як ви йдете, коли ви тримаєте квиток на літак.

"Годдамн це!" Це те, що з крилами є залізом! Я думаю, що це диво, що вона може літати! Немає дива, просто звичайна аеродинаміка. Ви не повинні бути вченими, щоб зрозуміти літак. Коли ви приводите в машині, відкрийте вікно і поставте руки під приплив повітря. Чи можете ви відчувати потік, що витягнете руки? Чим вище швидкість, тим більше підйомника. Іншими словами, площина просто не може знімати.

«Що не вдалося двигун? Там рраз. І заповнювати! Що це? Не весело! У теорії ймовірності ваш бос буде досить дати вам дуплекс в Манхеттені, ніж повернути двигун. Ви вірите в Головний і Манхеттен? Важко! Тоді чому двигун? Крім того, сучасні літаки, як правило, кілька, і достатньо, що працює зазвичай, щоб літати до аеропорту прийому і сидіти. І для цього літак може висадити з нефункціональними двигунами. Пам'ятайте аеродинаміку. Вона, на відміну від головного, завжди для вас!

Я не знаю. Коли я думаю, що ми збираємося скеля, все отримуємо холод всередині. Що таке? Який камінь? По суті, площина фізично не може "повернути навколо" від висоти 10000 метрів, тому що вона призначена для повільно і точного плану (Google про "повітряну подушку"). Так, якщо розкачати ніжну гірку з повітря - відпочиє на гірці з крилами, трохи знижує її ніс і переміщається акуратно.

р.

«Свіження може також відхилити! У літаках завжди дуже страшні крильця, особливо при посадці. Я побачила себе! Ой так! Що стосується “спадання крильця” – це дійсно страшно! Якщо ви сказали, що в будь-якому місці, то ви будете сміятися. Пам'ятайте і розповідайте інших, які ніколи не були випадки спалень на виробництві літака. Ні Справа в тому, що крила вібрати при посадці абсолютна норма. Як це відповідає змінним навантаженням. Якщо літак не був «випадковим», це буде набагато гірше. Тим не менш, це просто не знешколо.

р.

«Я боячий турбулент. Дуже небезпечно. Це може бути погано. Не скажеш про це! Турбулент є нормальними коливаннями повітряних суден, викликаних вихровими вітровими потоками. Це відбувається при проходженні певних типів хмар, і є абсолютно безпечним. Застібка, що проходить літаком, значно менша, ніж з'являється автомобіль на грубих дорогах.

«Що ви сказали про повітряні ями? Чи можна сказати, що це безпечно? Так? Ноп. Ми не будемо. Як щось небезпечне? Повітряні отвори просто ілюзія. Про нас Повільний потік повітря замінюється вгору через різницю тиску, і є помилкове почуття, що ви потрапляєте в отвір. По суті, літаки тільки трохи втрачають швидкість сходження по вертикалі, не втративши швидкості горизонтального руху.

«Є інші пілоти. Ну, там, на місці командира буде надягати старик. Або грипу в ЦФС. Або він повністю засвоюється. У день народження кота подарувала кошеня, і він щасливий у шоломі. Власне, є така річ, як контроль екіпажу. І є правила і контрольні списки, які дійсно і серйозно дотримуються. Все перевіряється, від зовнішнього вигляду пілотів до терміну зберігання муфінів подаються на десерт. Для того, щоб людина, яка нездорова або, Бог заборонений, неадекватно може бути дозволена літати, може бути неординарним або ... або аеропхобе.

«Ви також скажете, що всі літаки нові і сучасні. Деякі п'ятнадцять років і більше. Як полетіти на таку руїну і не боятися? Не пропустіть! По-перше, літаки регулярно перевіряються, перевіряються перед кожним відправленням, і повністю підтримуються кожні 300-500 циклів (все частіше). По-друге, літаки не швидкопсуються йогурти. П'ятнадцять років сервісу для лайнера є середнім терміном. П'ятирічна площина – підліток.

Я розумію. Тексти пісень, а це означає: Але вони падають! Попадання! Чому мені не буває? Повторити, шановний аерофон. На цьому самому другому над вами в небі не один або два, але десятки літаків. Кожна з них може легко закручувати прямо на голову. Чому, замість бігу до притулку, вам спокійно натисніть на екран і пити чай? Ви не повинні тримати на своєму серці і голодувати на стелі?

«Коли я літаю, я можу контролювати нічого. Він страшний. По суті, життя є таким, що намагається контролювати його завжди досить незрівнянним. Не знаю, що буде відбуватися в другому. Будь-який може статися будь-яким. Але малоймовірно мати що-небудь робити з площинами. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

р.

Джерело: www.pics.ru