Клавіатура, ідея, два рулети

Я отримав працювати. Я просто хочу сказати, що хоча я не скаржаю про повну відсутність уяви, я хотів би отримати передбачувані результати. Так, до того, як я взяв інструмент, я спробував побудувати те, що я хотів би отримати в кінці. Ще одна особливість цього проекту полягає в тому, що все програмне забезпечення, яке я використовував в моїй роботі, є відкритим і безкоштовним: Debian тестування, Blender, LibreCAD, Inkscape.
Так як моя ідея була зробити клавіатуру в дерев'яному корпусі, в першу чергу потрібно знати зрізи дерев'яних заготовок, які мені потрібно. Після ретельно виміру клавіатури донора, я сидів вниз, щоб малювати і модель.

Клавіатура, ідея, два рулети Р

Після малювання двовимірних проекцій я поставив про моделювання в 3D.

Таким чином, зовнішній вигляд пристрою тканий і час його втілювати в дереві і латуні. Аш і дубовий шпон для підкладок були обрані як матеріал корпусу.

Донорна клавіатура в фіналі повинна бути між двома шпонованими МДФ плитами. Висаджувальні місця ключів були ретельно вимірені і на підставі отриманих даних креслення було складено в LibreCAD. За його словами, отвори в плиті МДФ будуть вирізати.

зелені світлодіоди були видалені і більші світлодіоди були пропалені в їх місці, даючи теплий, ламповий світлий. Для того щоб світлодіоди виглядали ще тепліше і більше лампи, для них була виготовлена латунь.

За кресленнями були замовлені дерев'яні бруски необхідного зрізу, які пізніше були оброблені руками, що тримають інструмент. За кресленнями.

У приладі, до речі, припускав USB-хаб, отвори, під якими були негайно фрезеровані. Також під ним була виготовлена латунна підкладка.

851650 р.

Вся структура буде затягнута шпильками, але категорично не хочу горіхів і шпилькових кінців, щоб приклеїти з мого поділу, тому я вирішив зробити декоративні латуні штекерки.

Що стосується самих ключів, я мав можливість зробити їх з гудзиків, але я вирішив, що це не так. Таким чином, круглі ключі виготовлялися з латуні, і довга були ковані з латунної пластини.

Окремо було зроблено ключ «простору». Він складається з трьох зварних деталей.

Клапани вирізати з чорного глянцевого пластику. Листи та символи застосовуються з лазерним гравіюванням.

Після всієї підготовчої роботи деталі ретельно шліфуються, запечені, відкриваються кілька шарів гриля і полірують (також в декількох шарах). Після складання все виглядало так.

Крім того, справа також була виконана.

Уві сні з'явилася правда, але зараз є нездатне бажання підняти бар вище. Є багато ідей, крім того, складно себе дуже цікаво. Побачити мене успіх.
P.S. Щоб відповісти на багато питань, клавіатура Defender Accent 930 була використана як донор.