Космічна станція.

Я хочу представити вам свою посаду простору, вона не стверджує, щоб бути остаточною правдою, все, що зазначено тут виключно мій чуйний погляд.

Більшість людей рідко думають про глобальні речі, такі як світ або Всесвіт. З дитинства я захопився астрономією, фізикою. Я люблю магніт, щоб розповісти про ці речі. У моїй бесіді з людьми, я часто застрягаю ілюстрацію сучасної людини: ви тримаєте в руках деякі смартфони або iPad - плоди багатьох років роботи наукового прогресу, і без зцілення дають створення Всесвіту до невідомого знецінення.

Я знайшов, що люди часто не розуміють глобальну картину світу, вони запитують мене дуже дивні питання, як "Що сталося перед великим вибухом?" Так, дорогі товари, підходимо до теми нашої розмови, скажеш, що такі питання не мають сенсу. Чому? Просто тому, що питання «що сталося» відбувається вчасно. Але такі щоденні питання не застосовуються до Всесвіту, тому що до його народження час просто не існує. Великий Bang був початком часу.

Ви кажете мені, але що про простір, це, безумовно, нескінченно? Відповідь проста і не так. Чи можна уявити абсолютну нескінченність? Не одна у вигляді стрічки Моебіуса або внутрішньої поверхні сфери. Я не можу. Відповідність є більш складним, ніж це може здаватися: Великий Bang трапилася всюди, в дуже великому обсязі, і частинки з величезними енергеціями почали літати в різних напрямках, колоїд, формувати атоми і молекули – Всесвіт почав охолоджувати і розширюватися. Ви запитуєте де? Відповідь на себе. Для того, щоб мати час і простір. Якщо немає значення, немає місця або часу. Ми вже знаємо, що немає абсолютного вакууму. Так званий Casimir Effect доводить цю претензію. Чому? Оскільки простір нездатний без речовини. Чи може бути друкована книга, якщо не було друку на землі? Маттер в цьому випадку є машиною, основою для тканини простору і часу.

Чи є обмеження Всесвіту? Так і ні. Швидкість світла є обмеженням нашого Всесвіту. Але я розчарую вас, якщо ви хочете знати розмір. Рентген світла від початкової точки може в кінцевому підсумку повернутися, розмітивши кінець нашого усього Всесвіту. Чому? Тому що в один момент майбутній минулий і в даний час буде взаємодіяти. Неприпустимо. Час перестає існувати і з нею справа.

Що відбувається далі? Темна енергія створює негативний вакуумний тиск, розширення Всесвіту. Коли всесвіт повністю розширюється і охолоджує, справа, час і простір перестануть існувати, можливо, для того, щоб розпочати новий початок.