Якщо людина йде кудись поза Магаданом.

Якщо людина йде кудись, щоб вийти за межі Магадану, Kolyma часто відповів: «Про материкову!» Здається, що Магадан острів, але це не так. Висловлення виник внаслідок обмеження транспорту. Якутськ був нормальний шлях.

П'ять років тому люди змушені вийти в «світло» тільки на сильних позашляховиках. Правда, «нормальна дорога» в місяць і половина зупиниться, так як пором зупиниться через Альдан.
34 фото і коментарі до них.
By Dimabalakirev.livejournal.com/

1,1 км

2,2 км На в'їзді до Магадану встановлюється знаменита скульптура сімейства дер. По-перше, з'явилися два словен-гофовані тварини - мати дерша і її куб. Вони стоять паралельно до дороги. Так Магадан люди жартують, що місто вітає вас з великими асами і бачить вас з невеликою. Пізніше хтось наполягає на третій дер. Ми встановлюємо поганий приклад, товари, сім'я неповна! Вона сказала, що це робиться, хоча з точки зору природи крок не регульований. Чоловічий оленя – Моор. Я зробив свою роботу і пішов.

3. У Перед експедицією до Колями я думав, що Челябінськ був суворим містом. Але коли він бачив трактора, що гальмує річку Магаданка, він сумнівав його суд. Драйвер трактора, ймовірно, вважає, що він є човном! І подивимося на поняття. Коляма - річка. Поруч із цими таборами. Таким чином, слово Коляма міцно увійшла до російського лексика і стала асоціюватися з важкою трудовою і тюрмою.

4. У Багато тротуарів поєднуються з шестикутною плиткою. Магадан народ гордість її, віруючи, що тільки вони мають один. Саша сказав, що один раз влада розкочувала плитку з асфальтом. Зібрано, що все повернулося.

5. Умань Білі ведмеді є одним з символів Північного. У Магадан часто зустрічаються на чорних парканах.

6. Жнівень Магадан зверху виявився саме те, що ми уявляли його: невелике провінційне місто з 95,000 мешканців, гірчичою і похмурою. Де вони отримують через вітри Охотського моря, де він дуже свіжі, але прохолодно.

7. Про нас Більшість автомобілів у Магадан є правою рукою. На мій погляд, багато водіїв не затягуються з полоімітністю. Жорсткий край.

8. У блаженний, змащений і розбитий символ радянського минулого.

9. Навігація Малюнки, як великі брати (або супергерої) слідують за містом з даху обласного театру. Чудовий «Магадан» чотири складається з partisan, м'яка, колективного землеробства і військового чоловіка. Вони були виготовлені скульптором Георгієм Лавровим, який обшукав «п’ять» на Колямі на тканинному заряді. За свою роботу він отримав дуже скромну плату: лофа хліба, 50 грам алкоголю і трохи літати.

р.

10. На даху будинку затирає російський триколір і прапор міста. Золотий олен в Магадан асоціюється з переробкою герметизації та видобутку дорогоцінних металів, хвилі нагадують, що місто вважається морськими воротами Колями, а червоний колір символізує відвагу і постійне боротьбу за правосуддя.

11. Цілодобова будівля. Розглядається одна з символів Магадану.

12. Золотий Свята Трійця Собор з висотою 70 метрів.

13.00 р.

14. Це один з найважливіших пам'яток міста - пам'ятник 15-метру "Маск Сорроу", присвячений жертвам політичної репресії. Скульптор величної машини Ернст Невідомий. Імпресія є потужним! Центральна частина - особа особи, від якої ліва око сльозиться потік. Правильне око в формі вікна з брусом. Всередині пам'яті є репліка в'язниці.

15.00 р. Пам'ятник був відкритий в 1996 році. Він знаходиться на пагорбі, який місцеві жителі називають "Коло". Раніше з'явилася точка перевалу «Транситка». Саме звідти, що в’язниці були відправлені на різні табори Kolyma. У Магадані немає сенсу духу таборів. Тільки пам'ятник «Маска Сорроу» згадує тюрморт.

16.00 р. Один крок від героя до в'язниці. Великий радянський вчений Сергій Павлович Корольов працював у Малдякському золоті шахти. Він звинуватив так званий саботаж. Вони катували і зламали щелепи. У 40-му він повернувся до Москви, де він знову був засуджений до імпровізації. Цього разу на вісім років.

17.00 р. Подібні карбідні лампи висвітлюють робочі шляхи шахт.

18 років Приватний сектор є переконливо нагадує район 9. У інших містах Росії ситуація не краще.

19.00 р. Так, трохи тьмяного і сірого кольору, але це свіжі. Повітря так чистий, що після Челябінська не може дихати.

20. Тільки CHP в місті. Працює на вугіллі, що привозиться з Кемерово області.

21.

22. На малюнку, якось надихнула сумна лінія від пісні: "Одно в домашніх умовах, як я не буду божевільний тут ..."

Р

23. Мамонт – творчий проект Магаданського архітектора Юра Руденко. Зібрано з металобрухту, тому шкіра тварини нагадує величезний годинниковий механізм з шестернями і болтами. З дощів пам'ятник рос, але це здається, що автор бажав.

24. Магадан мамонт символізує час, і це, як ви знаєте, не залишає нікого. Мамонт має досить сумні очі. Звісно, він виріс, але ніколи не знайшов маму.

25. Традиційно: місто через очі квадрокоптера.

26. Чотириметрова залізна мамонтова важить шість тонн. На фоні мікроавтобусів він виглядає великим.

27. Хоча Магадан, але вид на море.

28. Упродовж 10 років життя в с. Магадан. Зеков розмістився в таких будинках:

29. Перегляд порту Магадан:

30. На заході він запустив квадрокоптер в повітря.

Р

31. В резюме: Магадан є хорошим містом і не тверда праця. Тут ви можете відпочити від hustle і дихати повністю.

32. Але мені важко уявити, що я коли-небудь вирішив оселитися в ній. По-перше, рейси з Києва оцінюють нереальні гроші. Хоча це логічно, тому що рейс до Москви становить 7,5 годин. Основна проблема Магадану полягає в тому, що населення не планує жити тут до кінця. Тому він не оточує себе інфраструктурою, встановивши собі завдання заробітку «південного пансіонату» і кудись далі.

33. По-друге, інтернет тут ускладнений. Необмежена 512 к / с (близько 1 / 40 від Челябінська швидкісна Челябінська сітка) коштує тут 79 ( !!!) тис. руб. Це божевільний! Саме тому всі магаданські люди онлайн, платять за трафік.

34. P.S. Про інтернет.

Це його. Спасибі всім.