Корейська хімчилиба.

Спочатку нічого не було зрозуміло. Я маю на увазі, не всі. Рецепція знала лише вирок англійською мовою?
Ван Лицар? Ait South над там!
Оплативши ціну корейського еквівалента з трьохсот рублів, я отримав ключ до шафки і набір одягу, в якому призначають прогулянку по хімчиліну. Коробки не так само, як і в цій картині, але в три рази менші, схожі на сейфи коробки в банку. Очевидно, що я не можу потрапити в там, крім взуття, але втома водіння весь день, ймовірно, постраждав мій вік, який вечір. Я спробував поставити не тільки камеру, ноутбук, великий рюкзак і набір змінного одягу і білизни вранці. Я спробував відчайдушно пояснити корейським рецептором, що ящик був дуже малим, чи можна було вибрати більший розмір (багато далі, або дати принаймні другий! Нарешті, в якийсь неймовірний спосіб я зрозумів, що ця коробка призначена для того, щоб покласти тільки черевики в ній!
Коли це сталося, ми нарешті пішли на наступний номер, де знову були коробки, але з нормального розміру. І майже потрапили над тілом в апельсиновому роді. Ні, він не Lovygin знову перекручується в фотографіях, але тільки деякі відвідувачі в ванну раптом впав дупа. Мета в шафі-залі, непереборна англомовна корейська пояснила:
до Першим правилом хімчилибану є те, що в хімчиліні вони сплять, куди вони хочуть. У паровій кімнаті, в басейні, в туалеті - хоча б потрапити в шафу. Це хімчилибан!

Одягненався в помаранчевих брюках і той же колір безбарвна сорочка, я нехайно думав, що вона виглядала дуже багато, як тюрма з фільму. Я пам'ятаю витрати на ніч в Mono County Jail в Каліфорнія. Незабутній вечір:

Як виявилося, я поспішав отримати одягнений. У ванну, по суті, частина хімчилбану допускається тільки голий. Я забрав ці фотографії в ніч, коли відвідувачі пішли. Дуже дивний, якщо я приніс велику камеру в ванну, наповнену голими корейськими! Але вибрав Петро ловін взяв iPhone з ним і таємно знімав, що сталося. Мапа Я буду голі фотографії себе :

Людина з рубцем, сувора корейська ванна. Тут можна купити мило-шампу-шавер, якщо ви забули або не брали його з метою. До послуг гостей безкоштовно.

Хочу розповісти вам трохи про історію Чимчибланів, тому хворий з сережкою : Корея не завжди багата і високо розвинена. У сьомих роках минулого століття почалося масове житло з вигодами. До цього не було розмови про будь-які особисті санвузли в будинках. Люди промивають в басейнах на дворі, і пішли в лазні. На межі відмирання. Хто збирається душ з пучоком інших людей за гроші, якщо ви можете це зробити вдома, де ніхто не може побачити, безкоштовно? Потім в клуби відпочинку та відпочинку перетворилися класичні публічні ванни. Приблизно, Американські аптеки перетворилися в міні-маркети з продуктами, регулюючи на обставини.

У корейській бані кілька парових кімнат з різними температурами, від тридцять до вісімдесяти. А також кілька маленьких басейнів в нагрітій воді. Я не думаю, що різниця одного ступеня може бути настільки різною в сприйнятті тіла. Дуже гаряча, особливо з звички. Триптих-трійка приймається, ви можете піднятися в басейн і сидіти там як hippopotamus.

Chimchilban зазвичай знаходиться на декількох поверхах. Безпосередньо банний комплекс можна відвідати тільки один секс. З явних причин кожен голий. У той же час в Кореї розташовані клуб для сімейного відпочинку. Тільки мити окремо, відпочивати окремо :

Так як вони платять за вхід, і витрачають багато часу всередині, кілька кафе працюють в лазні. У меню є багато товарів, але як вибрати щось? Не перекладайте, не вимовляючи фотографії, а персонал взагалі не говорить англійською мовою, звичайно.

до Ми з радістю отримуємо ці кальмари, будь ласка! Скаргайтеся на пальцях, продавець зачепить голову.
до Гаряча, Гаряча! - Я дізнався одне слово після всього. Іноземці.

Нарешті, оберіть локшину, яка «не хоче». Вечеря шарфика, але краще, ніж спати на порожньому шлунку.

По-перше, корейська сидить на наступному столі. Виявляється, що їжа тут не тільки миттєва локшина. Але потрібно знати мову. А що взяти. Я не впевнений, що ми можемо їсти це свого роду їжі.

На телебаченні була футбольна гра. Південна Корея відіграла Північну. Ні дівчині. Сеул. Головний дербі сезону. Cooler, ніж Барселона і Реал Мадрид. Зі святом! Але корейська здавалося б, абсолютно не байдужа до футболу. ТЕЛЕВІЗОР ТЕЛЕВІЗОРОВАНОГО СЕРЕДОВИЩА

Petya продовжує шукати милі корейські дівчата, оскільки ванна є найкращим місцем для задоволення. Але він не схожий на них.

Р

Дитячий одяг різного кольору. Якщо звичайні відвідувачі дивилися на нас з німими інтересами, діти не приховують захоплення туристів в такому рідному корейському місці. «Хелло, вершник», сміхався голосно і відірвав. І тоді вони повернулися і почали пояснювати, з важливим поглядом, де вони були і як вони працювали.

р.

Бібліотека для тих, хто приїжджає до лазні.

р.

Комп'ютерна кімната, для долара в годину ви можете сидіти в Інтернеті. Є багато додаткових послуг в Чимчильбані. Крім інтернету, для невеликої оплати пропонують масаж, фітнес-зал, ігрові автомати, морозиво.

Тут виходить головний зал. Місце спілкування та знайомства. У той час як російські лазні та фінські сауни завжди виступали гігієнічні функції, в Кореї хімчільбан завжди був місцем для приємного проведення часу з друзями та сім'єю.

, Україна

Люди в той же помаранчевий одяг, лежачи на тонких килимках, розмовляючи один одному, дивитися телевізор або просто спати. Але спати в загальному залі не потрібно: в Чимчільбані є десятки відокремлених місць, де можна засипати не на громадському дисплеї. Звертаємо увагу на «кам'яні йогурти» на кутах великого залу.

Всередині круглий номер поєднується з хитрістю мозаїкою. Тут можна також принести килимки з подушками і сну. Але не всім подобається спати в такій чумі. Тому що це практично сауна.

Кожна спальня має власну температуру, від тридцяти до семидесяти градусів. Найхолодніший номер є просто загальним залом, де близько двадцять п'ять.

В результаті дослідження кожного номера для комфортної температури та навантаження тіла ми знайшли найкраще місце для сну. Плюс двадцять дев'ять, але майже пустелі. Гарячий, звичайно, але компенсується невеликою кількістю людей. Для тих, хто сором'язливий.

р.

Мат і подушка. Немає постільних речей. Щоб бути акуратно, візьміть деякі килимки або подушки.

Для ковдр - масажні стільці і ліжка. Але для додаткових грошей.

Ми гасимо. Через ніч в Чимчильбані був тихим, і тільки хропіння деяких прийшла здалека. Тексти пісень, а це означає: І я прокинувся чудово і спокійно! Я занурився в холодний басейн, пробіг через парову кімнату, приймав душ ... і отримав приріст в'язниці до середини дня! На наступний день був також незвичайний з точки зору розміщення, я спалював в буддійському монастирі. Але це окрема історія.

Що таке корейська ванна. Тут ми йдемо, нормальна офісна будівля. І крім двох поверхів Чимчильбану, є багато інших орендарів.

Якщо ви подорожуєте в Кореї, і ви хочете отримати досвід такої ночі перебування, краще підготуватися заздалегідь, і знайти в місті, потрібно Chimchilban. У Хангул, корейський алфавіт, він написаний як е. Або просто подивіться на знак барбершопа (протяжна трубка праворуч) поруч з номерами «24».

Р

Джерело: macos.livejournal.com