1177
Комфортний, красивий, якісний і міцний стіл.
Я не повторю багато, тому щоб підбити підсумки, я хотів ручний, якісний, міцний, порівняно компактний і мобільний робочий стіл. Отже, ідея народилася, яку можна побачити в першій картині в шапці.
Як я писав раніше, я був спочатку, щоб зробити цей стіл себе, так як я хотів би працювати своїми руками і мати досвід створення власних меблів, але після зважування моєї міцності я вирішив, що це буде занадто важко для мене – багато точного розміру і багато місць, де трохи меш може руйнувати всю ідею. Тому виконання було здійснено друзями, які спеціалізуються на цьому з безпосередною участю. На ранніх стадіях я зрозуміла, що це було дуже нечутливим рішенням, оскільки послідовність дій і підхід професіонала виявилася дуже різною від того, що я уявляв. Особливо з внутрішнім радіусом ... але все в порядку.
В якості основи столу було обрано клеєний дуб товщиною 25 мм. З дерев'яних панелей підготовлені форми верхньої стільниці, основні нижні частини і боковини.
Найцікавіше почалося з внутрішнього радіусу. Ці:
Як я уявляв її: візьміть, грубо кажучи, плінтус, виконайте правий радіус в ньому і вставте його в куточки. Всі Але є кілька нюансів. По-перше, дуже складно перенести правий радіус на тонку дерев'яну бруску. По-друге, дуже важко підійти правий радіус, щоб він був ідеально в цьому куті по всій довжині. І третій: якщо ви змогли впоратися з першими двома точками, краї бруса будуть дуже тонкими і крихкими, які, ймовірно, призведуть до «розбитих» і «торн» країв за цей радіус.
Таким чином, для майстрів це робиться наступним чином: підстава пропилюється, між частинами клеїться високий підготовлений брус і після цього потрібний радіус налаштовується «в місці». Дно готовий.
Те ж саме стосується верхнього радіусу. Клейм, приїжджаємо.
Паралельно, готуємо всі інші частини столу.
740137р.
Поставити все разом.
Стіл практично завершено. У верхній частині лежить майбутній стільниці під клавіатурою за допомогою миші. Також, звичайно, дерев'яні.
На лінії обробки перед фарбуванням:
Що таке нижня лінія? Я перехрестю без паузи.
І це його, катування.
Повідомляємо, що це трохи більше. Про те, як краще реалізувати механізми блокування. Розчин, як завжди, був дуже простий: аналогією з будівельним обладнанням, в підлогу перекручуються дві ніжки з гумками і міцно закріплюють стіл. Те ж фотографії чітко показують сіру фарбу. Я захоплюю його не тільки декоративним елементом, але і приховати шви і шви. Фарба наноситься з розпилювача, тому контур виявився дуже щільним і гладким, він виглядає як пластик на дотик. Я не хочу, щоб похвалитися себе, але я відмітив тільки те, що жити це поєднання деревини і пофарбований контур виявився ще більш цікавим, ніж в проекті. Стіл виглядає дуже сучасним, особливо в концепції комп'ютерного столу.
Габаритний зображення
Тут: полки для підгинів і отворів для укладання проводів.
Зустрілися!
Для системного агрегату необхідно надати додатковий монтаж. Після всього столу на колесах, небагато... На жаль, я не розрахувати довжину болта, але я думаю, що ідея чітка.
І основа кріплення для системного агрегату дуже зручно використовувати для затягування проводів. Так нічого зайвих перешкод не заважає ні під ноги, ні набуває під колесами.
ДБЖ. На тій же фото ви можете побачити припливи стільниці відступу. До речі, виявився дуже комфортним і широким. Ми зуміли виграти трохи зайвого простору завдяки рейках, розташованих не з боків, так як виробники більшості комп'ютерних столів і під стільницею. Він рухається досить далеко і не згинається.
-img41---
-img42---
-img43---
-img44----
Я також вирішив зробити невеликий зріз, щоб показати красу своїх мобільних властивостей. Зауважте, що для того, щоб відчути їх, не потрібно перенести столик з кімнати в приміщення, зручно навіть відкачати його від стіни до розетки, сказати, дроти. Або перемістити його до кута, коли приїхали гості і потрібно поставити великий стіл. І я не маю телевізора, тому дуже зручно перемістити його ближче до дивана...
В цілому я думав довгий час і придумав кілька ідей для більш масивного столу в схожому дизайні, який, ймовірно, сподобається опонентам висувних полиць, але особисто я вважаю їх дуже зручним рішенням особливо в невеликих міських квартирах.
Я не хочу турбуватися про сипучих дизайнах, інакше я з сипучих з ідеями мобільності, тому трохи пізніше я хочу додати до столу деяку кількість полиць:
Це кінець його. Сподіваю, що я зумів заражати вас моїми ідеями хоча б трохи, і ви прогуляли мною з задоволенням від першого несправедливого проекту в ескізі до кухні на спині цього дуже столу.