1233
“Що таке таксі, я вже вдома! Ось мій будинок.
437253
«Сьогодні може бути водоспад у дворі, завтра може бути море. Про нас А ще мотоцикл гаража. Робимо меблі своїми руками. Я не повинен йти в будь-який час, я можу бути в будь-якому місці, я можу рухатися повільно по всій країні. Коли настає час літати кудись, я повідомлю найближче місто, звідти квиток. На день або два, прийшли і продовжують жити. Дуже зручно, я отримую в аеропорту, кажуть: Таксі! Таксі! І я сказав: "Що таке таксі, я додому зараз!" Ось мій будинок.
Камаз-43118
Доступно; лебідка з пультом дистанційного керування, 4 великі коробки для речей, 4 батареї, два маси, автономний обігрівач з клімат-контрольом WEBASTO-5.5? (розрахований на 50 кв.м), Дві шафи. Світлодіодне освітлення 24 вольт.
Генератор 2.2 kv (220v) (Німеччина), приземлення двигуна, обігрів паливних баків.
Гараж для мотоциклів і т.д. (з можливістю зробити баню)
Житлова 13 кв.м.
Всі меблі тверда деревини.
За рік життя в будь-яких кліматичних умовах.
Кухня; італійський газ плити, два газові циліндри 27 літрів ззовні в ящику.
Санузел є суглобом.
Душова вода 140 літрів з підігрівом (нержавіюча сталь).
Туалет. (зливний бак з зовні 80 літрів (з нержавіючої сталі).
Габаритний зображення
1 999 р.
до
р
Р
999 р.
Джерело: vk.com
«Сьогодні може бути водоспад у дворі, завтра може бути море. Про нас А ще мотоцикл гаража. Робимо меблі своїми руками. Я не повинен йти в будь-який час, я можу бути в будь-якому місці, я можу рухатися повільно по всій країні. Коли настає час літати кудись, я повідомлю найближче місто, звідти квиток. На день або два, прийшли і продовжують жити. Дуже зручно, я отримую в аеропорту, кажуть: Таксі! Таксі! І я сказав: "Що таке таксі, я додому зараз!" Ось мій будинок.
Камаз-43118
Доступно; лебідка з пультом дистанційного керування, 4 великі коробки для речей, 4 батареї, два маси, автономний обігрівач з клімат-контрольом WEBASTO-5.5? (розрахований на 50 кв.м), Дві шафи. Світлодіодне освітлення 24 вольт.
Генератор 2.2 kv (220v) (Німеччина), приземлення двигуна, обігрів паливних баків.
Гараж для мотоциклів і т.д. (з можливістю зробити баню)
Житлова 13 кв.м.
Всі меблі тверда деревини.
За рік життя в будь-яких кліматичних умовах.
Кухня; італійський газ плити, два газові циліндри 27 літрів ззовні в ящику.
Санузел є суглобом.
Душова вода 140 літрів з підігрівом (нержавіюча сталь).
Туалет. (зливний бак з зовні 80 літрів (з нержавіючої сталі).
Габаритний зображення
1 999 р.
до
р
Р
999 р.
Джерело: vk.com
Ветеринарні порятунку Kitten Suffered На Руки Cruel School Kids
10 професій, які заборонені російським жінкам