Привіт, стіл!

Я не виконавець цієї акції! Це реальний мене! Дуже сподобалося столик! Ціна всього матеріалу 35000p.
28 фотографії

Почати.

Привіт, кожен! Я написав про ідею комп'ютерного столу, який буде відповідати мені в усьому. Нарешті, день прийшов, коли відбиття мого комп'ютера, збитого на його полірованій поверхні. Про те, як це було зроблено і що вийшло з нього, хочу розповісти вам, дорогі шинки. Тут багато картинок всередині.
Я не повторю багато, тому якщо ви взагалі, то я хотів комфортно гарну якість міцного порівняно компактного і мобільного комп'ютера. Отже, ідея народилася, яку можна побачити в першій картині в шапці.
Як я писав раніше, я був спочатку, щоб зробити цей стіл себе, так як я хотів би працювати своїми руками і мати досвід створення власних меблів, але після зважування моєї міцності я вирішив, що це буде занадто важко для мене - багато точний розмір і багато місця, де трохи мез може зіпсувати всю ідею. Таким чином, виконання проводилося знайомим майстрам з безпосередною участю. На ранніх стадіях я зрозуміла, що це було дуже нечутливим рішенням, оскільки послідовність дій і підхід професіонала виявилася дуже різною від того, що я уявляв. Особливо з внутрішнім радіусом ... але все в порядку.
В якості основи столу було обрано клеєний дуб товщиною 25 мм. З дерев'яних панелей підготовлені форми верхньої стільниці, основну нижню частину і боковини.

2,2 км

3. У

4. У

5. Умань Найцікавіше почалося з внутрішнього радіусу. Ці:

р.

6. Жнівень Як я уявляв її: візьміть, грубо кажучи, плінтус, виконайте бажаний радіус в ньому і вставте його в куточки. Всі Але є кілька нюансів. По-перше, дуже складно перенести правий радіус на тонку дерев'яну бруску. По-друге, дуже важко підійти правий радіус, щоб він був ідеально в цьому куті по всій довжині. І третій: якщо ви змогли впоратися з першими двома точками, краї бруса будуть дуже тонкими і крихкими, які, швидше за все, призведуть до «розбитих» і «розширених» країв поза цим радіусом.

7 хв Ми робимо те ж саме з верхнім радіусом. Клейм, приїжджаємо.

8. У Паралельно, готуємо всі інші частини столу.

9. Навігація

10.

11. Поставити все разом.

12. Стіл практично завершено. У верхній частині лежить майбутній стільниці під клавіатурою за допомогою миші. Також, звичайно, дерев'яні.

Габаритний зображення

13.00 р. На лінії обробки перед фарбуванням:

14.

15.00 р. Який результат? Я перехрестю без паузи.

16.00 р.

17.00 р.

18 років І це його, катування.

19.00 р. Я згадую вам трохи більше. Про те, як краще реалізувати механізми блокування. Розчин, як завжди, виявився дуже просто: аналогією з будівельним обладнанням, в підлогу перекручуються дві ніжки з гумками і міцно закріплюють стіл. Те ж фотографії чітко показують сірий колір фарби. Я пров'язав його не тільки декоративним елементом, але і приховати шви і шви. Фарба наноситься з розпилювача, тому контур виявився дуже щільним і гладким, він виглядає як пластик на дотик. Я не хочу, щоб похвалитися себе, але я відзначимо тільки, що в прямому ефірі це поєднання деревини і пофарбований контур виявився ще більш цікавим, ніж в проекті. Стіл виглядає дуже сучасним, особливо в концепції комп'ютерного столу.

доб.

20.

21. Тут: полки для підгинів і отворів для укладання проводів.

22. Задній вигляд:

23. Зустрілися!

24. Для системного агрегату необхідно надати додатковий монтаж. Після всього столу на колесах, небагато... На жаль, я не розрахувати довжину болта, але я думаю, що ідея чітка.

Габаритний зображення

25. І основа кріплення для системного блоку дуже зручно використовувати для затягування проводів. Так нічого зайвих перешкод не заважає ні під ноги, ні отримує під колесами.

26. ДБЖ. На тій же фото ви можете побачити припливи стільниці відступу. До речі, виявився дуже комфортним і широким. Ми змогли виграти трохи додаткового простору завдяки рейках, розташованим не з боків, так як виробники більшості комп'ютерних столів і під стільницею. Він рухається досить далеко і не згинається.

27.

28. Останній малюнок знаходиться в місячному світлі.