У британському Харбурі знято 15-метровий краб

У зв'язку з останніми фотографіями в Інтернеті британське місто Witstable, розташоване на узбережжі, може стати неймовірно популярним серед туристів, які хочуть виглядати на найбільшому крабі світу.
Фотографія, яка була опублікована в день перед інтернетом, нібито захопила гігантську кіряну хованку в неглибокій воді. Довжина підводного водовідведення становить не менше 15 метрів.
Хоча деякі стверджують, що це доказ існування гігантських крабів, інші наполягають тому, що темна фігура є просто дивним хокею або іншим трюком хокерів.
У опублікованій фото ви можете побачити контури крабового змазування в роті Кента Харбура. На пальці зволожуються рибальські човни, які здаються карликами на тлі створіння приховування під водою.
Форма гігантського краба схожа на види архроподів, які мешкають в прибережних водах і так люблять місцеві жителі і гості. Згідно з експертами, розмір найбільших осіб цього виду рідко перевищує 12 сантиметрів.
Фото було розміщено на сайті Strange Witstable, онлайн-збірка фото дивних і незвичайних явищ, що знаходяться в місті.

Адміністратор сайту, Quinton Winter, сказав, що він спочатку думав образ, який отримав від одного з його послідовників, захоплених незвичайним утворенням піску, але пізніше був переконаний, що це був реальний підводний монстр. Він сказав, що він побачив гігантську істоту біля берега, коли він пішов з сином до піцеру.
«Уперше я бачив тільки тонкі рухи, я думав, що там було велике дрейфдерство в воді», - розповів про доповідачі. Але потім над поверхнею води з'явилися очі на стебла, які, крім того, обертаються дико. Тоді я зрозумів, що це величезний краб з потужними кіготи, які можуть укусити людину навпіл. й
Найбільш відомі види краба - японська краба павука, яка може досягати близько чотирьох метрів по довжині.

р.