Подіум

Добрий день, дорогі Япси!
Оглянувши різні творіння різних рук, я вирішив прийняти мій перший пост на YAP, з рубрика - "Подивитися, як я бачив".
22 фото і деякі листи. Для якості шкода постріл на бурі.

Нещодавно вони придбали квартиру, деякі з них самі врятували, частка левів є іпотекою, без неї немає молодої сім'ї. Ремонт мав бути виконано в всій квартирі, так як попередня господиня, бабуся, кульбабабабаба, радий ремонтами, зроблені під царем гороху. Про номер, або одну з його зон. Квартира є однокімнатною, Ленінградом і ми зіткнулися з завданням розміщення двох батьків і дочки в номері 17,7 кв.м. Всесвітній Широкий веб був корисним, але є кілька варіантів. Мій чоловік сказав мені, що зонування було необхідно. В цілому, я не знаю, якщо це можна назвати зонуванням, але вирішив зробити котівку для моєї дочки. З будівництвом цього дивного дизайну зіткнувся вперше, але вирішив, що я буду впоратися. Руки пахнуть краще ніж ніг, тому що вони не виростають з них. Зробивши найскладніші математичні та інженерні розрахунки, накреслюючи малюнок (не вдалося зберегти) Нагадуємо, що всі мої роботи були зроблені вперше, мені не було такого досвіду.

1,1 км По суті, в цьому місці приміщення і був бути грандіозним (як це здавалося мені потім) будівництвом. Попередньо, підлога покрита 9мм OSP аркушами.

2,2 км Розміри подіуму розраховуються наступним чином: довжина 3.13 м (ширина приміщення), ширина 1,20 м, висота 0,5 м. Під каркасом використовується брус 50х50 мм., досить достатньо.

3. У Закріплюється на стіну і підлогу, промінь з'єднується з гвинтами 100 мм і кутами.

4. У Площа над ліжком повинна бути посилена додатковим баром одного розміру, завдяки великому плечі 1.90м. Ліжко розраховано 1.80х0.9 м.

5. Умань Це скелет, який вийшов. Шенге використовується для захисту деревини.

6. Жнівень Я кладав риштування над каркасом.

7. Про нас Пришийте все це чохол з тими ж аркушами OSP 9mm. на шурупах.

р.

8. У Спочатку це було поле для зберігання, але мені довелося відмовитися від цього пізніше, але далі.

р.

9. Навігація В принципі результат дуже задоволений.

10. Над подіумом виконаний каркас під навісну стелю, а саме 3.13мкс1.20м.

11. Висновки для світильників та конденсаторів.

12. Я поклав ламінат на рідкі нігті. Це там, де я мав дати зберігання.

13.00 р. Моя дочка, для кого це все про.

14. Кроки закінчуються пластиковими кутами, а також рідкими цвяхами.

15.00 р. Ламінований лінолеум (Я вважаю його більш практичним ламінатом) прямо під подіумом до вікна.

16.00 р. Шпалери приміщення, розтягують стелю.

17.00 р. Насправді, це те, що я отримав там. Тоді було меблі.

18 років Саме те, що він закинув, його дружину затвердили.

19.00 р. Для замовлення були зроблені шафа і ліжко. Ліжко відступає. Я щаслива з якістю.

20. Я думаю, що він працював.

21. Матрац був замовлений окремо 1.80х0.9 м.

22. «Зроблено!» Я отримав стоячу від своєї дружини і дочки.

Додано до [mergetime]1413293917[/mergetime]
П.с. Під час ремонту народилася друга дочка. Я щасливий батько. Я зробив. Дуже дякую.

1815531