Весслі Джойце дала нирку жінці двох.

Два знаряддя одного існування до Салі, відчайдушна мати двох, перетворилася на місцеву газету, яка втоплюється з надії пошуку донора для пересадки нирок, без якої вона не збереглася. 10 людей відповіли на цю замітку, в тому числі екс-в'язниця Wesley Joyce.

В даний час у лікарні Queen Elizabeth в Бірмінгемі проходить реабілітація. Я хочу бути донором. Я думав, що тільки сталося в кіно. й

Цей хлопець, Wesley, є екс-службовцем. У 2004 році загинув на напад і служив чотири роки. Коли він вийшов, він повністю змінив своє життя.

Він був одним з десяти людей, які добровільно пожертвували нирку до помирання матері двох, але був єдиним підходящим донором.

Сльозотеча боролася з тяжкою хворобою легень з дитинства, пережила їх пересадку і змушена була приймати токсичні препарати, які, в результаті привели до ниркової недостатності. Три рази на тиждень, жінка підірвала діалізу і, до того часу вона вирішила написати звернення до газети, на межі смерті.

Коли Веслі (а батько чотирьох) читати історію, за власним вступом, він виглядав у своїх дітей і уявив, що буде любити без матері.

"Я думав, що я зробив багато поганих речей в моєму попередньому житті, і тепер був час, щоб зробити щось добре. Наприклад, для збереження життя когось. й

Джерело: www.telegraph.co.uk