1161
радянський
Від мого дитинства я пам'ятаю, що бродіння виконувала унікальну кількість використаних. На краще ручка була пофарбована на вологу. Розмітка виконана відмінними літаками, тому що папір була легше. У класі ботані ми звикли висаджувати томатні насіння в розкочений блоч. Я також писав мої перші чіти листи на замочений олівець, і перед ручкою над блокнотом, олівцем акуратно змивається.
Дівчина, яка мені дуже сподобалося в той час, я писав ноти на траншеї, тому що вона не падає на підлогу як гучний як звичайний аркуш паперу. І напередодні Нового року пам'ятайте, коли весь СРСР вирізати паперові сніжинки, вони виявилися набагато краще.
Пам'ятайте, коли ми вирощували цибулю в склянці води взимку? Після того, як це було з блюка, що коло вирізати так, щоб цибулю не знизився і при цьому не пустили коренів. І один з моїх друзів сказав, що коли він навчався в розширенні в другому зсуві, він і хлопчики в основі на лампі Ilyich викручують вологий замочити в одному шарі.
Після години і половини блука висушують, тому вони порушили урок. Крім того, якщо ви пам'ятаєте, правий край блюка була з зубцями, а коли забули лінійку, то в російських уроках з зеленою пастою я підкреслювала прикмети. Я дуже впевнений, що блюка, ймовірно, мав інші дивовижні використання.
Тепер блокноти почали проводитися без діпсів, а шкільне життя в певній мірі стала менш цікавим.
І відразу пам'ятали олівці з висувними кришками. І олівцем були олівці, стирання і олівці. Вони почали писати олівцями, а потім ручками.
На стоячих стійках стояли чорнильні танки. Вони використовували ручку і написав її. Неважливо, як ти спробувавш, там все ще блаки. Після чого вже чорнило ручки, в яких можна набрати чорнило (дозу були з трубками і різьблені). І вони змочилися з додатковою чорнилом, чорнилом, витирають перо ручки.
Найшвидший предмет: чистота!
Фурні ручки з ворсом і бліотеками на стійках. Не тільки ноутбук, але і робочий стіл, шкільна форма, особа і пальці - все чорнила !!! Не легко стерти їх... Що таке трагедія!
Джерело: 1001material.ru