Поїздка в DPRK

У п'ятницю, 3 жовтня, мій друг повернувся з поїздки в ДПРК. Я хотів би поділитися з вами деякими його туристичними звітами. Тексти пісень, а це означає: Автор текст, мої коментарі будуть висвітлені в italics.
Ось буде 50 фото в пошті, будь ласка, не розбиваємо так, що все йде рівно 2 сторінки.

Ось ми йдемо.

Я п'яту подорож до Північної Кореї почався з інтригуючим знайомством з корейським ансамблем, що виступали в Владивосток на території Росії-ДНРК. Цього разу я мушу в складі делегації Центрального комітету Ленінського Молодіжного Союзу на запрошення Центрального комітету Кі Іль Сеновського Молодіжного Союзу. Повернувшись в аеропорт Владивосток, ми помітили блокування досить корейських дівчат в одній формі. В результаті, всі речі, які ми дивимося в одному, посміхаючи один одному, і вже в аеропорту Пйонян Я спокійно спілкувався з ними за допомогою перекладача. Це коли я дізнався, що це ансамбль не група студентів, як ми спочатку думали. Ви можете часто почуєте історії, які в DPRK кожен інтимізований і обманює іноземців. Не так, дівчата відверто посміхалися, поговорили про себе і сміхаючись, говорячи про те, що серед себе, не гасаючи нас на всіх. В кінці я навіть допомогла їм до автобуса, де ми сказали

Поїздка в DPRK

Всього за п'ять років тому рейс Pyongyang-Vladivostok був послужений старою радянською турбопроп Іль-18. Цього року я все ж полетів Ту-154, і зараз ми досить комфортні в останні радянські повітряні перевезення Ту-204.

Поїздка в DPRK

Що примітно, що ми приземлимося на нову смугу, побудовану в цьому році. В цілому будівництво нового аеродрому в повному гойдалці. В результаті ембарго в ДПРК відбувається нестача обладнання і тисячі людей, які працюють в будівництві. Вони просіюють через сито на місці, відокремлюють пісок, а потім вже роблять бетон з піску, який йде на заповнення ділянки. Згідно з почуттям, аеропорт буде півтора рази більше, ніж Владивосток, який, звичайно, не вистачає для столиці країни, але це величезний крок вперед порівняно з існуючим аеропортом, більш схожий на невеликий ангар з однією кімнатою, в якому відбуваються всі операції з реєстрації для перевірки і посадки.

На 20-му поверсі Молодіжного готелю належить Kim Il Sung Youth Union.

Поїздка в DPRK

Після того, як в Владивосток Ленінський Комсомол володіє струмом «Akfes-Seyo»
Готель не розташований в центрі, але вид з вікна досить приємний.
Номери стандартні, і вони, нарешті, мають плоскі телевізори. Кабель ловить кілька китайських каналів, Раша Тоуді і Альджейера.

Поїздка в DPRK

Програма перебування була досить зайнятою. На додаток до офіційних зустрічей, корейці організували безліч заходів для розваг. Наприклад, пікнік в горах Мегиана, де на березі чистого гірського потоку розкидають скатертини.

Поїздка в DPRK

Згорнути вугілля

Поїздка в DPRK

І вони покрили їх традиційними корейськими шашликами, корейськими bulgogs.

Поїздка в DPRK

Перший раз я був в Північній Кореї, коли Kim Jong-il був живий. Тоді вся країна жив з глобальними цілями: Випробуйте атомну бомбу, зайдіть в космос, запустіть варіння вашої сталі. Так, під ембарго, коли у вас немає власного коксування вугілля, а інші країни не продають його до вас, досить складно зробити багато видів сталі, але корейці дізналися. З приходом Кім Ченг-ун, вектор здавалося мені трохи змінився. Не показані моделі ракет і атомних бомб, але приводяться переважно через новостворених соціальних об'єктів. Будинки відпочинку, лікарні, парки розваг, Долфінарійи, Боулінги, Каткам.
Ми дуже пізнаємо і закриваємо аквапарк.

Поїздка в DPRK

Але ми, як відрізані гості, допускаються до бризки, як на вулиці. Так всередині.

Поїздка в DPRK

У ДПРК, як в Радянському Союзі, держава робить все для людей, з однією різницею. DPRK безумовно додасть, що це було зроблено безпосередньо під керівництвом улюбленого Маршала Кім Чен-ун.
Так з дитячим піонерським табором Sondovon, де ремонт був виконаний виключно на вимогу Маршала Кім Чен-ун, який любить дітей самим.

Це головна будівля початкового табору.

Поїздка в DPRK

Табір може вмістити до 1000 піонерів у часі. У таборі працює цілий рік, переїзди на 10 днів, між ними три дні перерви. Ми були лише перед наступним зсувом, тому табір був порожнім.
Головний будинок має ескалатор.

Поїздка в DPRK р.

Коридори змішують з чистотою і променевістю

Поїздка в DPRK

Номери три, чотири або п'ять. Дівчата мають рожеві хлопчики сині

Поїздка в DPRK

Це їдальня, немає коментаря.

Поїздка в DPRK

Це їдальня, немає коментаря.

Поїздка в DPRK

Стіни переходу між будівлями пофарбовані за допомогою додатків

Поїздка в DPRK

Концертний зал для 1000 місць

Поїздка в DPRK

Є два кінотеатри 4D для розваг.

Поїздка в DPRK

Номер з ігровими автоматами

Поїздка в DPRK

Це вулиця. Аквапарк

Поїздка в DPRK р.

Дзеркало Мазе

Поїздка в DPRK

На території є власний океанаріум, і він більший, ніж наш Владивосток, який працює.

Поїздка в DPRK

На території є власний океанаріум, і він більший, ніж наш Владивосток, який працює.

Поїздка в DPRK

Поїздка в DPRK

Його птах

Поїздка в DPRK

Його птах

Поїздка в DPRK

Його птах

Поїздка в DPRK

Окрема історія заслуговує стадіону табору. Що відкрито?

Поїздка в DPRK

відкритий

Поїздка в DPRK

Що закрито

Поїздка в DPRK , Україна

свінгери

Поїздка в DPRK

Що про басейн?

Поїздка в DPRK

Обід. Вони пообіцяли, що діти будуть оголені з однакових лотків.
Поїздка в DPRK

Яка російська, особливо з Заходу, не мріє про плавання в морі. Вода є свіжим, хоча миючий засіб, ніж на Shamore, але хмарний. Вплив стоку з двох сторін річки. Табір знаходиться як на острові.

Поїздка в DPRK

пляж

Поїздка в DPRK

Як ми ходимо на автобус, сумні думки почали гнати, чому немає дітей? Але всі думки розкидані, як тільки ми залишили ворота. У таборі очолював новий піонерський зсув.

Поїздка в DPRK р.

піонер

Поїздка в DPRK

У горах біля Вонсана, де знаходиться сондовон, був побудований гірськолижний курорт буквально в рік. Головний готельний будинок.

Поїздка в DPRK

На плані дев'яти слайдів, згідно з корейськи, найдовший має довжину п'яти кілометрів.

Поїздка в DPRK

У разі нестачі снігу підготовлені снігові гармати

Поїздка в DPRK

Інтер'єри готелю гідні захоплення

Поїздка в DPRK

Інтер'єр

337525

Інтер'єр

Поїздка в DPRK

Інтер'єр

Поїздка в DPRK

Інтер'єр

Поїздка в DPRK

Інтер'єр

Поїздка в DPRK

На жаль, матеріали були збережені в місцях. Не дерево на стіні, це шпалери під дерево. Але мармур реальний.

Поїздка в DPRK

І вид з вікна дивовижна навіть влітку, хоча я не фанат лиж, але хочу приїхати взимку.

Поїздка в DPRK

Трохи про спадковість про скупчення соціально-економічної системи та гнучкість капіталіста. Скільки років ми будуємо ігрову зону в регіоні Тавайза в капіталі Владивосток? Що робити? Чи видно світло в кінці тунелю? І корейськи створили вільну економічну зону з китайськими грошима, але їх працівники збудували чудовий гірськолижний курорт менше року. І тепер вони зароблять валюту з Китаянки, які підуть там лижі і грають. Чи може наш дитячий майданчик запропонувати щось схоже на китайський? І якщо він може, коли?

Всі

Я хотів би додати, якщо кошти дозволяють, я спробую відвідати цей гірськолижний курорт взимку.

П.С. Тут знаходяться посилання на решту поїздки, в тому числі багато фото просто вулиць не тільки Пйонян, але і натяжної.
Artem-samsonov.livejournal.com/72098.html

artem-samsonov.livejournal.com/72408.html

Поїздка в DPRK