Про нас

Коли я отримав старше, я мав другу. Його головна перевага полягала в тому, що його колеса не могли б бути пірсингом!

р.

Але це не все! Я був супер крутий, тому що я був цей автомобіль.

р.

Дітям старших діточок були захоплені цими хлопцями:

Деякі з дорослих використовуються для їзди мотоциклів:

Літерально, агрегати мали авто. Мій найкращий друг дід мав Мусковіте 2140, який він виграв в лотерею! Це було задоволення, щоб він приїдав в ньому!

(Романія)

пені

І звичайно, запор, який стояв всю зиму на дворі, і навесні, дядько Гени з сусіднього входу ремонтували його з друзями. А його дружина, Тітка Тамара, використовується для одягу на ньому. У день він так втомився закріпити його, щоб він закохався прямо на лавці, що він пішов поруч з ним.

І в таких автомобілях були проведені важливі дяки в костюмах і краях.

Наша родина не мала мотоцикла, немає авто, немає Волги. Саме тому ми використовували громадський транспорт. Це супер автобус!

Р

Пам'ятайте, коли він трахнув idling?

Я кохаю сидру перед правою.

, Україна

Дивитися роботу водія.

6384 2010 р.

Я кохаю тут.

Касові ліжка

Більше луків. Взимку закопували,

Тролейбуси і тепер вони йдуть...

Зустрінемося з трамваями.

І були мікроавтобуси.

І каб.

Підсумкові поїзди виглядають так.

р.

І були дуже м'які сидіння всередині. Коли поїзд прибув на станції, лампочки запалюються. З якоїсь причини я думав, що це драйвер, який натискав кнопку перед кожним вокзалом.

Електроенергія не змінилася.

Не дивлячись на те, що магазини дерев'яні і тверді, це був якось дуже затишний. Я пам'ятаю, що я був, коли я пішов з батьками.

Автомобілі не змінилися з тих пір.

Гідрофольга ракета. Це був щось!

У літаку ТУ 134 з’явилася пара разів на морі. Вони не літати більше...

770821

Це був транспорт мого дитинства. Якщо ви пропустили щось, додайте... Дуже дякую.

-img30---