У мікрохвильовій печі приховує потужну і небезпечну мікрохвильову зброю

Добрий день, оцінив мешканців Хаброва.

Цей запис буде про недокументовані функції мікрохвильової печі. Я збираюся показати вам, скільки корисних речей ви можете зробити, якщо ви використовуєте трохи модифіковану мікрохвильову піч в нестандартному режимі.

Потужність хвиль, які використовуються в мікрохвильовці, довго збуджує розум. Його магнітрон (мікрохвильовий генератор) випромінює електромагнітні хвилі потужністю близько 800 Вт і частотою 2450 МГц. Одна мікрохвильова піч випромінює стільки випромінювання як 10000 маршрутизаторів Wi-Fi, 5,000 мобільних телефонів, або 30 базових коміркових веж! Для того, щоб ця потужність не втекти в мікрохвильовці використовується подвійний захисний щит сталі.

Хочу попередити вас прямо, електромагнітне випромінювання мікрохвильового діапазону може завдати шкоди здоров'ю, а висока напруга може викликати смерть. Але не завадить мене.
Коли ви зняли мікрохвильову піч, ви бачите великий трансформатор: ILO. Підняти напругу сітки від 220 вольт до 2000 вольт для живлення магнітрону.

У цьому відео я хочу показати вам, що це натяг може зробити:

Знімання магнітола з мікрохвильової печі, я зрозумів, що вона не може бути включена просто так. Випромінювання буде поширюватися з нього в усіх напрямках, що вражає все навколо. Без зцілення я вирішив зробити спрямовану антену з каву. Ось схема:

Тепер все випромінювання спрямований в правильному напрямку. Я вирішив перевірити ефективність цієї антени. Я взяв багато неонових лампочок і поклав їх на літак. Коли я проходив антену з магнітотроном, я бачив, що лампочки світла були освітлювальні, просто де вони потрібні:

Р

Відразу я хочу відзначити, що мікрохвильова піч значно більше впливає на техніку, ніж на людей і тварин. Навіть 10 метрів від магнетрона, техніка давала сильні збої: телевізор і центр мишей зробили жахливе розростання звуку, мобільний телефон вперше втратив мережу, а потім повністю переповнений. Магнітрон мав особливо сильний вплив на Wi-Fi. Коли я проштовхував магнетрон близько до музичного центру, іскри заливають з нього і до мого сюрпризу, він вибухнув! На детальному огляді я знайшов, що мережевий конденсатор вибухнув в ньому. У цьому відео я покажу процес складання антен і ефект магнетрона на техніці:

За допомогою іонізуючого випромінювання можна отримати плазму. У лампі запалювання принесені до магнетрона, яскраво світиться жовта кулька освітлена, іноді з фіолетовим відтінком, як кулькова блискавка. Якщо ви не вимкнете магнітрон в часі, лампочка світла буде вибухати. Навіть звичайний папір, під впливом мікрохвильовки перетворюється в антену. На ній достатньо EMF, щоб запалити дугу і розтопити папір Світильники денного світла і господині знаходяться на досить великій відстані і світяться безпосередньо в руках без дротів! А в неоновій лампі електромагнітні хвилі стають видимими:

Я хочу відреагувати вас, мої читачі, ніхто не постраждав від моїх експериментів. Усі найближчі сусіди побили місто, як тільки боротьба збили у Луганську.

Я дуже не рекомендую повторювати експерименти, які я описав, тому що спеціальні запобіжники потрібні при роботі з мікрохвильовою піччю. Всі експерименти проводилися виключно для науково-інформаційних цілей. Смола мікрохвильового випромінювання для людини ще не повністю розуміла. Коли я замкнувся до роботи магнетрона, я відчував тепло, як піч. Тільки зсередини і, як це було, в хвилях. Я не відчув нічого зайвого. Однак я не рекомендую надсилати магнетрон людям. У зв'язку з термічним ефектом може бути згущений білок в очах і може утворюватися тромб крові. Про те, що таке випромінювання може викликати рак і хронічні захворювання.

Незвичайні застосування магнітрону1 - Шкідник шкідника. Мікрохвильові хвилі ефективно вбивають шкідників, як в дерев'яних будинках, так і на газоні для засмаги. Вони мають ковдру під рукавами (що погано!). Хвилі його миттєво перетворюються на пару, при цьому не завдаючи шкоди дереву. Я намагався вбити шкідників на живому дереві, також ефективно, але важливо не перестаратися, тому що дерево також нагрівається, але не так багато.
2 - метал плавлення. Потужність магнітола досить для розплавлення кольорових металів. Ви просто повинні використовувати хорошу теплоізоляцію.
3 - сушка. Ви можете висихати зернові, зернові та ін. Перевагою цього способу є стерилізація, вбивство шкідників і бактерій.
4 - Викрадена. Якщо ви машинуєте номер з магнітоном, ви можете вбити всі небажані електронні пристрої в ньому: приховані відеокамери, електронні помилки, радіомікрофони, GPS трекінг, приховані чіпси і подібні.
5 - Силенсор. За допомогою магнітола можна легко заспокоїти навіть найбіднішого сусіда! СВЧ-пробивка до двох стін і заспокоює будь-яку звукову техніку.

Це не всі можливі додатки, які я досвідчений. Продовжуємо експерименти, і скоро я напишу ще більш незвичайний пост. Я хотів би відзначити, що використання мікрохвильової печі небезпечно. Таким чином, краще робити це в разі екстремальної потреби і піддаватися правилам безпеки при роботі з мікрохвильовою піччю.

Це для мене, тому будьте обережні з високою напругою і мікрохвильовою піччю.

Джерело: habrahabr.ru/post/239321/