Кілька тижнів тому в місті Сент. Апартаменти вийшли на територію України. Рік тому, здавалося мені абсолютно неможливим, бо я був готовий сперечатися, що він стоїть на бетонному тумбі, а в цілому - справжній корпус Аврора довгий був вирізаний і засить в затоку Фінляндії.
Рік пройшов і я недбалий знімок круїза, що проходить під розлученням Палацового місту. І день до вчора я змогла торкнутися Аврора стоячи в док.
Фото і текст, що вказаний тут.
27 фото і кілька літер
У Кростадті, Аврора не перший з'являється. Повернувшись в 1904, він прийшов до острова, де був обладнаний фахівцями Обухівського заводу. Після революції вона знову була в Кронштадті, де, як я розумію, вона стояв багато років. Вони зняли гармати, вони зробили тренувальний корабель з нього.
У Ораніенбау, і практично не знаходилися зброї - десять гармат розбралися з Аврора і використовували в захисті Ленінграда.
Після перемоги у війні круїзер був відправлений в Нахимову школу як навчальний посуд. Було демонтовано котли, пропелери, багато інших механізмів, які значно полегшили вагу корабля.
6356645
На початку 80-х років судно було обстежено, і виявилося, що це не в кращому стані, при необхідності капітального ремонту. Після цього питання про встановлення круїзера на бетонну подушку обговорювалася, яка, очевидно, давала піднятися на численні ромби, які Аврора довге бетон і не залишається на воді.
Габаритний зображення
З усіх варіантів ремонту вони зупинилися при відновленні круїзера в його зовнішній вигляд, в якому він залишився в 17. А в 1984 році Аврора пішов на ремонт, з якого вона повернулася в звичну форму.
Дивитися – оригінальна бордюрна лобка ще збереглася!
р.
Що чудово, я не знаю, що потрібне ім'я для цього вигину на підводній частині носа.
р.
Аврора досягла чотирьох годин від Санкт-Петербурга до Кронштадта Морського заводу і стояв на дерев'яних келихових блоках у Велесчинському доку.
Р
У док Аврора не один, але з дуже серйозним сусідом – льодяник Красін.
р.
Робота на Аврорі розпочалася практично відразу - огляд, дроблення, живопис.
Достатньо доторкнутися хвіст такого корабля.
Навколо лука і крадіжки частин корабля побудованих лісів, які можуть піднятися на рівень водної лінії.
Цікаво, що Красін приніс до носу вперед, а Аврора з нісом до бартопорту.
Всім відомо, що пропелер був видалений з Аврора, але рогатий ручний каркас залишився. Щодо того, як я розумію, після перекачування води з доки, кожен здивував, що кермовий ручка відмінно збереглася. Це особливо дивно, що він виготовлений з дерева. Вибір чака обумовлений тим, що це дерево відмінно протистоює гниття. Дивитися - металева шкіра пера шарується, а дерево в гідній формі. Припустимо, ручка буде видалена і передана до деяких музеїв.
Ми намагалися пройти дуже акуратно, не турбуючи робітників заводу.
В цілому, це дивно, що прогулянка на док, в якому два кораблі вільно розміщені, і є ще стільки вільного простору. Сам док – робота мистецтва.
Це величезний. Якщо ви подивитеся, ви можете собі уявити собі героя фільму Спитберга про Мартини на бойових штатах. Тільки тут чотири ніжки.
Дивитися на дивовижних стінах на док!
Док Велесчинський прекрасний, але поруч - не гірше. Тут, наприклад, є абсолютно чудовий підводний човен, який я не впевнений, що ви можете викласти. Але стіна дока дрібна.
На кожному етапі є дивовижні історичні об'єкти.
Але незважаючи на дивовижну територію рослини, ми ще говоримо про кораблі. Красін був незаслужений в цій замітці, яка повинна бути терміново виправлена. Так ось він, льодяник.
На відміну від Аврора, Красін є рідним пропелером, і в цілому - збережена моторна кімната.
Шукаєте внизу Красін, ви усвідомлюєте, наскільки важко прогулятися льодом. Ці хвилясті деформації є наслідком боротьби з металом і льодом. Ще більш вражаючі заклепки – ви можете побачити, що всі вони стираються під час руху корабля.
758125
Чудова – дві красиві кораблі і так близько.
р.
А якщо ви повернете і подивитеся інший спосіб, ви можете насолоджуватися harbor.
На виставці Kronstadt Shipyard є можливість зв'язатися з історією.
Поставивши Аврора, я побачила напис біля носа. Письмова чітко після прибуття круїзера. Хороший спосіб, Аврора.
Я отримав це, ви можете розбити його! Дуже дякую.