Аврора в Кронштадт

Кілька тижнів тому в місті Сент. Апартаменти вийшли на територію України. Рік тому, здавалося мені абсолютно неможливим, бо я був готовий сперечатися, що він стоїть на бетонному тумбі, а в цілому - справжній корпус Аврора довгий був вирізаний і засить в затоку Фінляндії.

Рік пройшов і я недбалий знімок круїза, що проходить під розлученням Палацового місту. І день до вчора я змогла торкнутися Аврора стоячи в док.

Фото і текст, що вказаний тут.
27 фото і кілька літер

Аврора в Кронштадт

У Кростадті, Аврора не перший з'являється. Повернувшись в 1904, він прийшов до острова, де був обладнаний фахівцями Обухівського заводу. Після революції вона знову була в Кронштадті, де, як я розумію, вона стояв багато років. Вони зняли гармати, вони зробили тренувальний корабель з нього.

Аврора в Кронштадт

У Ораніенбау, і практично не знаходилися зброї - десять гармат розбралися з Аврора і використовували в захисті Ленінграда.

Аврора в Кронштадт

Після перемоги у війні круїзер був відправлений в Нахимову школу як навчальний посуд. Було демонтовано котли, пропелери, багато інших механізмів, які значно полегшили вагу корабля.

6356645

На початку 80-х років судно було обстежено, і виявилося, що це не в кращому стані, при необхідності капітального ремонту. Після цього питання про встановлення круїзера на бетонну подушку обговорювалася, яка, очевидно, давала піднятися на численні ромби, які Аврора довге бетон і не залишається на воді.

Аврора в Кронштадт Габаритний зображення

З усіх варіантів ремонту вони зупинилися при відновленні круїзера в його зовнішній вигляд, в якому він залишився в 17. А в 1984 році Аврора пішов на ремонт, з якого вона повернулася в звичну форму.

Аврора в Кронштадт

Дивитися – оригінальна бордюрна лобка ще збереглася!

Аврора в Кронштадт р.

Що чудово, я не знаю, що потрібне ім'я для цього вигину на підводній частині носа.

Аврора в Кронштадт р.

Аврора досягла чотирьох годин від Санкт-Петербурга до Кронштадта Морського заводу і стояв на дерев'яних келихових блоках у Велесчинському доку.

Аврора в Кронштадт Р

У док Аврора не один, але з дуже серйозним сусідом – льодяник Красін.

Аврора в Кронштадт р.

Робота на Аврорі розпочалася практично відразу - огляд, дроблення, живопис.
Достатньо доторкнутися хвіст такого корабля.

Аврора в Кронштадт

Навколо лука і крадіжки частин корабля побудованих лісів, які можуть піднятися на рівень водної лінії.

Аврора в Кронштадт

Цікаво, що Красін приніс до носу вперед, а Аврора з нісом до бартопорту.

Аврора в Кронштадт

Всім відомо, що пропелер був видалений з Аврора, але рогатий ручний каркас залишився. Щодо того, як я розумію, після перекачування води з доки, кожен здивував, що кермовий ручка відмінно збереглася. Це особливо дивно, що він виготовлений з дерева. Вибір чака обумовлений тим, що це дерево відмінно протистоює гниття. Дивитися - металева шкіра пера шарується, а дерево в гідній формі. Припустимо, ручка буде видалена і передана до деяких музеїв.

Аврора в Кронштадт

Ми намагалися пройти дуже акуратно, не турбуючи робітників заводу.

Аврора в Кронштадт

В цілому, це дивно, що прогулянка на док, в якому два кораблі вільно розміщені, і є ще стільки вільного простору. Сам док – робота мистецтва.

Аврора в Кронштадт

Це величезний. Якщо ви подивитеся, ви можете собі уявити собі героя фільму Спитберга про Мартини на бойових штатах. Тільки тут чотири ніжки.

Аврора в Кронштадт

Дивитися на дивовижних стінах на док!

Аврора в Кронштадт

Док Велесчинський прекрасний, але поруч - не гірше. Тут, наприклад, є абсолютно чудовий підводний човен, який я не впевнений, що ви можете викласти. Але стіна дока дрібна.

Аврора в Кронштадт

На кожному етапі є дивовижні історичні об'єкти.

Аврора в Кронштадт

Але незважаючи на дивовижну територію рослини, ми ще говоримо про кораблі. Красін був незаслужений в цій замітці, яка повинна бути терміново виправлена. Так ось він, льодяник.

Аврора в Кронштадт

На відміну від Аврора, Красін є рідним пропелером, і в цілому - збережена моторна кімната.

Аврора в Кронштадт

Шукаєте внизу Красін, ви усвідомлюєте, наскільки важко прогулятися льодом. Ці хвилясті деформації є наслідком боротьби з металом і льодом. Ще більш вражаючі заклепки – ви можете побачити, що всі вони стираються під час руху корабля.

758125

Чудова – дві красиві кораблі і так близько.

Аврора в Кронштадт р.

А якщо ви повернете і подивитеся інший спосіб, ви можете насолоджуватися harbor.

Аврора в Кронштадт

На виставці Kronstadt Shipyard є можливість зв'язатися з історією.

Аврора в Кронштадт

Поставивши Аврора, я побачила напис біля носа. Письмова чітко після прибуття круїзера. Хороший спосіб, Аврора.

Я отримав це, ви можете розбити його! Дуже дякую.

Аврора в Кронштадт