588
Запах дитинства.
Привіт, кожен! Я вирішив створити пост про запахи, які я пов'язаний з дитинства. Тут будуть деякі фотографії та листи. Потім додайте своє.
Запах таксі. Моя бабуся проживала на околиці міста, іноді на вихідних ми відвідаємо її. Увечері не вдалося дістатися додому, крім таксі. Я пам'ятаю, як збуджусь, я отримую в зеленій машині з батьками.
Р
Запах карбіду. Він знайомий з кожним радянським малюком. Він був прохолодний, щоб отримати тріщини від дихлоропхосу може.
Габаритний зображення
Запах осені листя американського клену. Багато з них виросли в садку. Ми побігли над листям і зібраними живцями з них.
Запах кологені. Одружена. Моя да була одна з тих, і я онімився з цим цитрусовим запахом.
499.00 Р
Запах дитячої стоматології. На відміну від цього знезадуючого запаху медицини.
І, нарешті, немає коментарів.
П.С. Пишіть свої спогади. Дякуємо всім за прослуховування.
Запах таксі. Моя бабуся проживала на околиці міста, іноді на вихідних ми відвідаємо її. Увечері не вдалося дістатися додому, крім таксі. Я пам'ятаю, як збуджусь, я отримую в зеленій машині з батьками.
Р
Запах карбіду. Він знайомий з кожним радянським малюком. Він був прохолодний, щоб отримати тріщини від дихлоропхосу може.
Габаритний зображення
Запах осені листя американського клену. Багато з них виросли в садку. Ми побігли над листям і зібраними живцями з них.
Запах кологені. Одружена. Моя да була одна з тих, і я онімився з цим цитрусовим запахом.
499.00 Р
Запах дитячої стоматології. На відміну від цього знезадуючого запаху медицини.
І, нарешті, немає коментарів.
П.С. Пишіть свої спогади. Дякуємо всім за прослуховування.