Керівник відділу охорони здоров’я Московського Георгія Глухова має 2 квартири в Швейцарії

Глухів і дружини власноруч квартири площею 233 кв.м в новобудові біля озера Женева в с. Чоульекс. Приміщення квартири площею 188 кв.м належить до 80-річних батьків офіційної.

Керівник відділу охорони здоров’я Московського Георгія Глухова має 2 квартири в Швейцарії

Ціни на квартири в цьому будинку коливається від 2,2 до 3,4 млн. швейцарських франків, тобто від 88.4 до 135.7 млн рублів. Нагадуємо, що Голухови мають два з них, а максимальний обсяг доходів становить 67 млн рублів. Це, навіть найдешевша квартира в цьому будинку недостатньо, говорить на сайті Військовий.
Минула ніч стала відомою, що начальник відділу охорони здоров’я Московського Георгія Глухова відзначається за власним бажанням.

Згідно з джерелом Агентства, виписка посадової особи пов'язана з сімейними обставинами, а не з позовами до роботи, здійснених ним.

Голухова дружина і чотири діти живуть в Швейцарії, він також недавно отримав посвідку на проживання в країні і, відповідно до російського законодавства, не може займати громадську службу.

Як ви почуєте, Георгій Глухов відставив останню ніч. Він отримав посвідку на проживання в Швейцарії і більше не може працювати як посадова особа. Він залишає як цивільну службу, так і Росію. ?
浜у 涓 蹇