Маркетинг Маднес людськість

Стартував 100 років тому в Америці. Генрі Форд став найбагатшим людиною у світі, завдяки реформуванню автомобільного виробництва. Його успіхи надихнули багатьох талановитих підприємців, щоб створити найбільші бренди: Cadillac, Chevrolet, Buick, Dodge. Нові автомобілі буквально затоплені Америка. Коли продажі автомобіля різко знизилися. Ринок насичений.
Чому б хтось хоче новий автомобіль, коли старий? Чому витрачаються гроші? Зіткнувшись з проблемою продажу, блискучі маркетологи приїхали з новим винахідливим рішенням: вони почали надихати власника старих автомобілів з почуттям нижчості.
Виробники автомобілів почали виробляти більше і нові моделі щороку. Їх успіх надихнула підприємцям в інших галузях: одяг, косметика, взуття та душа кинулися на небо ... точніше, щоб пекти.
Ви можете часто бачити, з якою контемптомною гладдю, одягнуті в модному одязі підлітки, які не можуть дозволити собі таку розкіш. Будь ласка, зверніть увагу, що 2 рази на рік, виробники одягу випускають нові колекції. Експерти, дизайнери безкінечно повторять нам: цей сезон буде модним зеленим. Що це для? Цей трюк призначений для збільшення продажів. Люди, які придбали той же одяг, але колір червоний минулого року буде відчувати себе некомфортно.
Транснаціональні корпорації маніпулюють розум простого споживача, випускаючи постійно нові пристрої, одяг та ін. На рекламі витрачають 500 мільярдів доларів. Ці гроші достатньо, щоб зробити людство недійсним. Щоб повністю зрозуміти, що це величезна кількість грошей, я даю порівняння. Для вирішення проблеми голоду на землі необхідно витратити лише 50 мільярдів доларів на рік.
Проблема не те, що ми завжди повинні викинути хороші речі, тому що вони з моди. Трагедія людства – несправедливі очікування. Купивши новий автомобіль, людина користується дуже короткий час. Якщо на наступний день його друзі купують автохолодильник, ніж його – це радість буде обмежена до одного дня.
Багато хто з нас є більш привабливими для нових модних речей і, незважаючи на це, стають нещасливими. Рат-гонщики перетворили життя в пеклі, в абсолютну нецензію.
Я люблю старі речі. Але, як тільки я повинен піти на вечірку або бізнес-зустріч, я відчуваю, що я ріпак. Ви повинні виглядати як кожен інший. Ми ще зустрічаємо на одязі. Але, на щастя, чим більше ви стаєте свідомою людиною, тим більше ви будете насолоджуватися розвитком і навчанням, тим вище ви піднімаєте над усіма цими обкурантними засобами.
Сакрати - сказав він: «Це тільки один хороший у світі, знання, і один злий, ігнорування. й

Джерело: www.pravda-tv.ru