1700
Одеса Валерія Лук’янова не хоче назвати «Барбі»: поганий сон
Одеса Валерія Лук’янова, яка в даний час перебуває у відпустці в Туреччині в соціальній мережі на сторінці амату писав, що вона не схожа на етикетку «Барбі», яка вішала. Вона вважає, що люди думають про неї, як лялька вболівальника, але вона не дуже:
Під час прогулянки по Стамбулі, багато хто визнав мене і попросив мене взяти картину, керівництво було просто в ударі. Це дійсно неприємний, що я був позначений "барбі" і люди думаю, що я лялька вболівальника.
Також Лук'янова пише, що вона добре запам'ятовує її мрії, які приїдуть. Нещодавно вона мала неприємну мрію, і вона прийшла на 19 червня:
«Це не для нічого, що я мріяв про детракторів, щоб вони показали себе вчора. Вони називаються в середині ночі, шути і одягнені з чотириповерховим килимом. Я був сонний, але навіть в цьому стані я зрозумів, що була п'яна жінка з ірде голосом, понад 35, я думав, що був хтось ще поруч. Вона називається... Звісно, з вашого номера, щоб викликати кишечник - бо страх бере свій пальчик. Не хочу відповісти на їхні слова, але з навколо кута вони відштовхують і відступають. Я сказав її, щоб пити менше і голодувати. Але вона тримала виклик і повинна відключати свій телефон.
Я був звичайно сонний - але навіть в цьому стані я відчув її бездії положення гіркоту і болю, я відчув себе дуже шкода за неї, тому що ми всі один і один раз вона сказала мені - це я повинен допомогти їй. Я послав своє повідомлення про любов і світло. Я сподіваюся, вона отримує краще і вона приходить до її почуття. . . ?