893
Тесла запроваджує програму перепродажу використаних електромобілів
Компанія Tesla продовжує активно працювати на ринку електромобілів, при розробці не тільки проектів з будівництва нових заводів для виробництва акумуляторів та автоматичних систем управління. Тесла також працює над проектами, які дозволять більше людей спробувати електричні автомобілі на роботі.
Тепер це планується зробити через програму перепродажу використаних електромобілів. У квітні минулого року компанія оголосила можливість переозброєння 43-50% вартості Tesla При поверненні його протягом трьох років від дати придбання.
Зараз оголошено і про програму з продажу використаних електромобілів Tesla S. У той же час планується відкрити кілька салонів для продажу таких автомобілів. Власники салонів будуть Тесла, це не буде дилерської схеми. Таким чином, компанія зможе отримати весь запас від перепродажу автомобілів, не тільки відсоток.
Так, покупці, які раніше не змогли купити Tesla S через порівняно високу вартість автомобіля, тепер зможуть отримати власний електричний автомобіль.
Варто відзначити, що наступного року Tesla планує звільнити модель X (35 тис. дол. США), планується також звільнити Модель D (в парі днів відбудеться офіційне оголошення). Компанія планує побудувати величезний завод акумуляторів в Невада.
Я думаю, що з цим видом діяльності компанії, електромобіли незабаром стануть загальнодоступними. Звісно, без відповідної мережі заправних станцій, життя електромобільного власника не буде виглядати казкою. Але все ще в Європі і США, а також в інших регіонах з'являються нові електрозаправні станції, можливо, скоро країни СНД будуть придбати електромобіли і електрозаправні станції. Я хочу надії.
За допомогою techcrunch
Джерело: habrahabr.ru/post/239475/