Сонце пози і стосунки

За словами експертів, позиція сну може розповісти багато про відносини в пари. Ключова роль грає позиція, в якій ви прокинулися, не одна, в якій ви падаєте. Про ці пози та їх «інтерпретації» я пропоную вчитися в продовженні швидко!

1. "Незграні Ліани"

Це випробування вашої пристрасті. Якщо ви зібралися протягом багатьох років і тримайте «ручний тканий, ніжний тканий» – ви можете тільки заздрити. Хоча інші експерти попереджають: іноді мрія в цьому положенні вказує ревнощі. Той, хто сильніший,

2,2 км Лист З

Партнер послухає інші ззаду. Ви комфортні і безпечні разом з собою. Уважний і турботливий. Ще одна можливість полягає в тому, що між вами є певна невизначеність. Це, є ніжність і любов, але відносини все ще не ідеально.

3. У "Поставте голову вниз."

Ви робите добре: таке хуг говорить про любов, вказує на прихильність і довіру. І решта прекрасно. Той, хто лежить під бочки, переважає пару. Якщо друга половина задоволена цим, все дрібно.

4. "Захід"

Він знову знизився в середині ліжка, і він проштовхував вас в кут або штовхає до підлоги? Він загартував і еготист! Не проявляє любов. Зі своїми руками, люди сну, які хочуть тримати все під контролем і вимагати визнання їх керівництва. Але, очевидно, ви протидаєте, тому партнер стверджує себе уві сні.

5. Умань "Ми всі ділимося навпіл."

О, так, ви любите один одного. І позбавляючи від переплетених ніг, reciprocity не є порожнім фразою для вас. Але все ж, відносини повинні виглядати більш тісно. Хто спить на спині не хоче бачити партнера. Сплячий на шлунку: закритий і утруднений.

6. Жнівень "Дуже в руки".

Якщо ви нещодавно заварили і відкинулися в цьому положенні, то це час, щоб згасити, як готовий до цього. Якщо ви спати так регулярно, кожен з вас має різні інтереси. Вона може піти на вечірку і він може піти риболовля, не проблема, ви довіряєте один одному. «Я готовий захистити тебе». І ручка під щік, "Я знаю!" І Я.

7. "Стай з мене."

Сплячий спина вашого партнера? Ви можете мати високу самооцінку. А його рука на плечі - прояв любові, необхідність постійно відчувати партнера поруч. Він не хоче йти, він пропускає вас.

8. "Перфектна симетрія".

Стабільні, здорові стосунки. Якщо ви спати, як це, то ви будете комфортні і спокійні тільки тоді, коли половина знаходиться поруч. Пари не втрачають контакту, поваги одного особистого простору.

9. Навігація "Я все ж живу, моя стара леді."

Ви боретеся і не збираєте миру? Посада, згідно з експертами, це означає. Якщо ви завжди будете любити це, щось неправильно з любов'ю. Поверніть один від одного, не існує контакту між органами. У той час як інші психологи думають, що це океї, ви повагу особистого простору вашого партнера. І пристрасть і визначні пам'ятки тимчасово занепади.

10. "Я шукаю тебе як у дзеркалі."

Ви, ймовірно, мають відмінні відносини. Все це нормально, в той час як ви завжди весело і цікаво один з одним. І не буває, повсякденне життя і пастки можуть знищити вашу любов.

Звідси.