Спавнс Юрія Ніколіна

Більшість дітей-художників затримують у підніжжя їхніх батьків. Максим Ніколін є винятком. Незважаючи на те, що в кіно він все ще «впливає» – в комедії «Дямонд Рука», де він відіграв хлопчика на воді. Але він не дбає про це досвід... Протягом сімнадцяти років він керує мозковою часткою батька - Ніколін Цирку на бульварі Цветного.
Не дивлячись на те, що Максим Никулін любив цирк, але він не мав намір зв'язати свою долю з ним, він зробив успішну кар'єру в різних медіа: він був журналістом, провідним на радіо і телебаченні. Для душі він відіграв барабани і гітару в квартеті, які іноді дав концерти. Він одружився двічі і знайшов щастя третій раз. І все пішли на звичайному до тих пір, поки сила не сталося.

Доля Максима Нікуліна було прийнято рішення. Нещастя. У цей непростий момент прийшов до батька, щоб допомогти в бізнесі. Він залишився. Його сини також працюють в цирку. Фотографії, старий і не так, щоб ви могли ближче дивитися на цю творчу сім'ю. Пройшовши через фотографії, Нікулін згадав щасливі хвилини, проведені з батьком, шотландською романтичною казкою і принцесами, які заварили пасту.
13 фото і текст

716839

«Мій батько і я поруч з нашим будинком в Малій Бронній. Я старша школа, я вже почав курити. Але ніхто не в сім'ї мене псувала. Так, звичайно, поговоріть, що «тар» шкідливий, але деякі ламки. Тому що кожний копчений. Він буде протидіяти собі і псувати мене. Я завжди мав хороші стосунки з батьком. Він ніколи не підняв мене з метою, крім прикладу.

«Вересень 3, 2000, відкриття пам'ятника батькам. На фото - моя мама, дружина і мене з синами. Батько виходить з перетворюваного, відомого з фільму «Каузька в'язниця». Раніше кермове колесо було вкрадене з автомобіля: вони були трохи по гідравліки. На жаль, хтось необхідний сувенір від Nikulin.

«Юра був двадцять два роки, коли він одружений Наста. Весіль відбулося на московському міському залі, і це сталося випадково. У цей день був великий православний відпочинок - Червона Хілл - і в кожному реєстрі офіс взяв одну пару. Юра та Настя були серед «хожих».

«Червона площа. Моя дадала мені демонстрацію вперше. Він був таким святом, щоб піти кудись з ним! Я не бачив своїх батьків дуже часто, мій бабуся підняв мене. Іноді я навіть назвав себе «Грандома сина». Я знав мій мама і тато мав роботу, але вони ще люблять мене.

«Коли я вперше взяв мій онук в руках, розірвав мене. Це був реальний удар! Це різне почуття, ніж коли ви тримаєте свої сини – більш потужні і доторкніться. У ролі діда я відчуваю себе природним і простим – адже всі неприємності з батьками, і я захоплюю, як Станіслав росте.

«Я і мій сини. На честь діда, і молодшого - Максима, якось сподобалося поєднання імені і по батькові. За спеціальністю театрального менеджера, а Максим – продюсер. І вони тепер працюють в нашому цирку, тому вони вирішили. Юра - це хороший організатор, Максим займається міжнародними проектами та екскурсоводами.

р.

«Моя дружина і я в Единбурзі. Марія і я вже двадцять років. Ми пішли в Шотландію для нашого срібного весілля. Казка! Фантастична подорож. Я був вражений красою і чистотою навколо. Ви дивитеся з залізничних перевезень на величезних поширених деревах, які три сотні років, і відчуття, що вони зрізалися вчора – вони виглядають так само добре вкритими. й

Риболовля не мій хобі, але досить з нагоди. Під час подорожі по Європі я мав можливість рибитися в красивих озерах, але великий лов не працював. Побачимо форель, але вона ненароджено відмовилася від випікання. Вона повинна бути добре подається перед нами. й

«Найбільшість нашої сім'ї – батько, моя дружина і мої діти. Це знімок від White Parrot TV шоу. Мій батько був одним з авторів і пізніше хостом цієї програми. За силою своєї чарівності він об'єднав всіх. У той час він вже почав повноцінно спілкуватися – він зіграв з ними на дачній ділянці.

«Ми просто переїхали в нову квартиру. Все сумно, тому що Юрій Володимирович загинув. У новому будинку була одна історія. У той же час Папа зверталася до мера Москви Юрія Лужкова з проханням побудувати будинок з квартирами для циркових митців. Вбудований. Мій батько не знав, що одна квартира була призначена для нього. й

Я збираюся перехрестити грецький кордон в античному шоломі. Це виглядає масивно, але насправді світло, олово. Типовий сувенір. У той факт, що літак міг прийняти тільки один елемент ручної поклажі. Я був цей шолом, крім мого мішка. Я був носити його. І таким чином, похмурий і дивний, я стояв на лінії. Не один запитав мене більше питань. й

Я зустрів Принцеси Стефанія, коли я був членом журі фестивалю Монте Карло Цирку. Я ще не був в палаці Монако, але я був до квартири принцеси. Вона зробила пасту. Стефані завжди блаженний – вона ліва додому, мала справи, батько двічі позбавив її спадкування.

І нарешті, мій улюблений малюнок цього чоловіка!