Зелена плитка: мишей, гіганти і пляшка в штани

Рік: 1999
Країна: США
Теглайн: Paul Edgecombe не вірить в чудеса. До тих пір, поки я побігла в одну з них.
Режисер: Frank Darabont
Жанр: фантазія, драма, злочин, детектив, ... слова
Бюджет: $ 60,000,000

Комісія США: $136,801,374
Заряди у світі: + $ 150,000,000 = $286,801,374

У 1996 році був написаний королем. За цей час вже вийшов фільм про невідоме тюрма Шавшанк. Але автор був так вражений темою затримання в корекційних установах для в'язнів життя або засуджених злочинів, які він продовжував його в новому романі, надаючи тему з іншими філософськими відбиттями, несподіваним сюжетом переміщається і блискучо письмовими героями основних персонажів. Не без міфічних моментів, які зробили роман дуже несподіваним і справді цікавим.

, Україна

Фільм заснований на романі однойменної назви, і в багатьох варіантах відповідає його літературному попереднику. Дуже добре відібрані актори, які грають основні та вторинні персонажі, вони точно те, що король жахів описує їх.
«Зелена кришка» називалася коридором, разом з яким запор пройде електричний стілець. Це останні кілька кроків, які призводять до смерті. У тюрмортах У.С. цей шлях називається «останньою милією», але в будинку описано в кіно, це миля була зеленою, тому його називають.

Природно, фільм про в’язницю, або навіть про невелику групу бомбардувальників і зв’язків між ними. Але ми не будемо говорити про сюжет, його можна оцінити, переглядаючи сам фільм, прочитавши книгу. Поговоримо про те, як було виконано живопис.
Один з найбільших викликів режисера Френка Дарабонта був знайдений правий актор. Здавалося б, нічого складного. Але проблема виникає відразу. Справа в тому, що згідно з сюжетом Стівена Короля, Beast неймовірно великий у собі. А також неймовірно непоганий. Це величезний, але не зашкодить літати. Для цього персонажа актор швидко підбирався. Проксимус Морсе - високий і сильний чоловік.

Проблема прийшла з Джоном Коффі. Він мав бути, першим, чорним чоловіком і другим, неймовірним гігантом. У порівнянні з Beast, як дитина, і це неодноразово підкреслювали себе королем у книзі. Пошук такого актора неможливо. Брас Вілліс, який нещодавно зірвав в «Армагеддоні», рекомендований Марк Кларк Дункан, партнер «важкого горіха» в цьому фільмі.
Зовні актор прийшов. Він не високий. Улов був, що Девід Морсе є лише кілька сантиметрів нижче Mark Clark Duncan. Фільмовиробники повинні піти на всі види хитрощів, щоб показати гігантизм Коффі.

У мишей було проблеми. Не дивлячись на те, що вони є інтелектуальними тваринами, вони все ще далеко від інтелекту пан Джінглес. Тому в ролі талановитої мишки взяли участь 30 сердечників сиру. Кожна назва члена екіпажу. Не було поранено тварин в процесі.

Тепер про дуже інструмент виконання - електричний стілець. Він не був реальним. Однак смертна машина була розроблена за реальними кресленнями. На основі моделей, які існували під час депресії. Король хорів сам вирішив сидіти всередині страшного автомобіля. Король хотів відчути почуття засудженого. Він сказав, що досвід був терористичним.

Місцем для зйомок було 2 держави Америки: Теннесі та Північна Кароліна. Дуже цікавий епізод, в якому лікував Пау. У книзі, як і в скрипті, йому довелося захопити бородавку паху, бо це було там, де була інфекція. Марк Clark Duncan був дуже сором'язливим про це і не може отримати його. Тоді Том Ханкс, граючи роль Павла Edgecomb, застрявши звичайну порожню пляшку в своїх брюках. Отже, проблема була вирішена і сцена знята.

У фільмі одна з символів збереження є мишею, яка була надана ім'я пана Джінглеса. Більше 30 мишей взяв участь у стрільбі. На честь реальних акторів вони отримали свої імена.
Мишей, навіть найактуальніші власники серед центаріїв, ще не може подолати поріг 7 років. Пан Джінглес, судячий сюжетом, жив не менше 64-65 років. Руки Coffey мали дійсно магічні властивості.

У відділах написано роман, і спочатку опубліковано в окремих пампертах.
Стівен Король Зелений Mile здобула нагороду Stoker за найкращий Новел 1996 року.
До кінця книги Стівен Кінг не міг визначити, як історія буде завершена для Джона Коффі.
Незвичайний герой роботи Стівена Король отримав свою назву на честь історичного професора, викладача коледжу Джона Куффі. Автор містичних трилерів дуже сподобався його ім'я. Крім того, ініціали (J.C) відповідають ініціали Ісуса Христа, які дуже символічні.

Згідно з оригінальною ідеєю, Tom Hanks повинен був грати роль Paul Edgecomb. Після того, як пара експериментів, було прийнято рішення про те, що не вдасться правильно зробити Том, а потім Дуббс Греер був обраний для цієї маленької ролі.
Фільм був номінований на чотири Оскари у 2000 році. Нагорода не за кращу кіно, ні за кращий сценарій, ні за акторську роботу фільму не отримала, що, однак, не завадило їй стати легендою світового кіно, що залишився на вершині популярності за десять років і половину.

Новини
2000 - Премія Сатурна
• Найкраща акція/Adventure/Thriller Film
Кращий супровід актора: Майкл Кларк Данкан
• Кращий супровід Актриса: Patricia Clarkson

Деякі цитати:
«Я ім'я Джона Куффі. Як пити, він письмовий по-різному. й
Він може повернутися до свого щасливого часу і залишитися там назавжди. й
“Ви теж помирає, і я живу. І це мій кекс.
«Для своєї смерті він оплачував всіх гріхів. Показати його повагу зараз. й
«Так ми будемо ходити найближчим часом. . . ?
«Чому ви вбили одне з моїх реальних дива?» Що я сказав йому? Яка робота?
Ми всі домовилися вмирати, всі без винятку, я знаю, що, але, oh мій Бог, іноді Зелений Міл так довго. . . ?
«Дякую йому вбити себе. Щодня по всьому світу. й
«Я так втомився від болю я чую і відчувати, бос. Я втомлюю дороги, втомлюючись бути самотньою, як стрілка в дощі. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Я втомлювала людей, які втілюють один одного. Як виглядає шарди зі скла в мозку. Я втомлюся на допомогу так багато разів і не в змозі. Я втомився від темного. Але більшість всього, біль. Це занадто багато. Якщо тільки я можу закінчити його самостійно!

Після перегляду фільмів цієї якості ви починаєте переосмислити всі життєві цінності, лікувати людей в цілому і близькими в інший спосіб. І ця освітня властивість фільму є найціннішим і дорогим.

р.

Джерело: kaksnimali2.ru