Азбука тюремного тату

У тюрмі тату дуже багато. Це спосіб відокремити себе від інших, і індикатор знака статусу. З усіх часів засудження лікували їх особливо скрупульозно. У продовження посту найпопулярніші татуювання радянських засуджень та їх інтерпретація! Шукаємо!

На фото: змія обгортання навколо шиї є ознакою, що власник татуювання використовується. Більшість ув'язнених залежних. Багато злочинів були вчинені в стані інтоксикації. Зірки на колорбоні і еполетах на плечі вказують на те, що ми маємо повноваження. Штани на в'язниці є частиною форми особливого режиму колонії, суворого режиму в'язниці в Радянському Союзі. В’язниці таких колоній називають особливо небезпечними рецидивами, на їх рахунку можуть бути серйозні злочини. Вони висуджуються до суворого затримання, ніж інші неправомірності і не можуть бути випущені на паролі.

Зірки на своїх плечах кажуть, що цей тюрморт є злочинним «автором». Медалі – преволюціонарні нагороди, тому їх образ стає ознакою невідповідності радянського режиму.

Зображення монастирів, церков, соборів, Богородиці, святих і ангелів, як правило, на грудях і спинці, визнають, що належать до світу та його "концепцій". Скулл-подібні татуювання, в деяких місцях, що супроводжуються образом летючого ангела, свідчать про те, що в'язниця була засуджена до вбивства. Софин є ще один знак вбивства, в ньому похований покійний.

Форма еполетів татує на плечах запозичена з або передреволюціональної форми або існуючої радянської, обидва варіанти вказують негативне ставлення свого власника до системи. Ці татуювання знайдені в кримінальних органах, що надходять на прізвищах, таких як «майор» або «колонель». Епаулети з трьома маленькими зірками або черепами можуть бути розшифровані наступним чином: «Я не раб з таборів, ніхто не може змусити мене працювати», «Я тюрма, але народжений безкоштовно», «Я полковник в зоні – я не буду руки брудні на колісній стрілці», «Сильна перемога – слабка штамп», «Дужевільна робота коней».

р.

"Я не забуваю" і "15 років чекав тебе."

Цей чоловік є мусульманином. На животі зліва - культова будівля зі скупченням, його риси обличчя також вказують, що він не російський. Він не є владою світу твоїх, але він спробував бути одним з татуювань, які піднімуть позицію в ієрархії тюрми. Маяк на правій руці вказує на бажання свободи. На кожній зап'ясті вказується, що він був вирок до більш ніж п'яти років в тюрмі.

335576

Мадонна і дитина – талісман злодіїв, захист від нещастя і нещастя. Він також вказує на те, що власник був чефом з раннього віку: «Присон мій будинок», «Діти Присон».

Висотні зірки – це емблеми правовласників, які проживають за принципами «тежних концепцій». Багато варіантів зірок «теве» Лінії, що знаходяться в кінці зірки, відносяться до того, що власник тату, що перенесли військову службу, але покинути її і пішли на злочин, буквально татуючими такими в'язницями, є «Я розгублю армію».

«Дікони» на плечі цього в'язниці символізують ненависть повноважень і в'язниці. Цей тип татуювання відомий як «рок» – його власник «показує зуби» до системи. Іноді «роки» супроводжують антирадянські підписи.

На руках написано: «Дякую, дорогій Батьківщині, для молоді зіпсували нас. й

Знімок шампуню на горлі говорить про те, що незрівнянна скоєна вбивство в тюрмі і може бути найнята, щоб зробити інший. Спадки крові можуть означати кількість загиблих людей.

Багато злочинців сприймають Ленін як «паган» (лідер) КПУ. Листи чефця, які іноді можна побачити під його зображенням, переносять подвійний сенс. Це акронім для фрази «Лідер Жовтої революції», але також просто російська слово «теф».

Напис на грудях читає, «Чому не з мене проти мене. й

Свастіки та нації символи можуть вказувати на те, що носій симпатізує з фашизмом, хоча вони найчастіше виготовляються для відображення ворожості ув’язненого в’язниці або адміністрації табору. Під час радянського періоду адміністрація часто знімала такі татуювання силою, або хірургічно або з фарбою. Зображення русалки може означати вирок для змотування неповнолітніх. У в’язниці яргону використовуються слова «амурик», «шаг» та «універсал».

Напис над хрестом читає: "Ой мій Бог! Заощаджуйте і зберігайте свою роботу. «Лорд, судити мене не за моїми роботами, але відповідно до ваших mercy». Напис над талією "F**** [Дізнайомитися з потребою і жиром].

Скулл і кісточки вказують на те, що в'язниця подає речення життя. Один з восьмикутних зірок означає, що він є половиною співавторства серед євреїв. Дівчинка чіпляючи до сукні з ловлячою штангою на її лівій передпліччя є татуюванням биків і рапсистів. Змія вигнута навколо людини залишається (на вигин кожної руки) є варіантом давнього тату. Змія є символом спокуси, тут голова змії був замінений жіночою головою темпера. На правому боці живота є версія Giorgione 1504 Юдіт: символ крафтового окуляра, який переносить благородний чоловік.

доларові векселі, хмарочоси та акронім США говорять про любов в'язниці для американського способу життя мафії. Очі означає "Я переглядаю тебе" (у тюрмортах або таборі).

На руці під зображенням черепа написано фразу латинського Memento Mori, що означає "Показати, що ви пилу."

Двоголовий орел є символом російської держави, вкорінений в XV столітті і використовується Пітером Великим. Після падіння комунізму в 1991 році його заміщав молоток і загибель на гербі Російської Федерації. Фото було взято в радянський період, коли тату у вигляді цього емблема була ознакою ненависті для СРСР. Також можна інтерпретувати як «Росія для росіян» або «Для Росії без походів, хати та марксистів-Ленінів». Статут Ліберти свідчить про те, що це тюрморт готовий до насильства та вбивства. Очі на грудях означає «Я бачу все» і «Я дивлюся», це знаменита тату в'язниці, що належить до литого «нагляду». Восьмикутна зірка на плечах означає, що її власник є правителем.

Напис з правої руки читає: «Любов і свобода». З правої руки: «Синнер». Напис на грудях читає: «Для себе». Напис під черепами читає: «Для всіх, всі проти Бога». На зап'ясті написано Мейн Готт, "Моє Бог" німецькою.

У коубой з гарматою вказує на те, що цей тиф готовий взяти ризики і не пропустиме жодного виклику. Підшипник гілочки (на лівому плечі) - символ хорошої новинки і доставки від страждань.

Зі святами на плечах відмічають чеф-авторство. Роза на грудях означає, що він зустрів його вісімнадцятого дня в тюрмі. Для акроніма SOS на правому передпліччю існує кілька варіантів декодування: «Зберегти з суду», «Пейзаж з укусів», «Пейзаж з сифілісу», «Зберегти, батько, син», «Битви віддали свободу».

Напис на грудях: «Зберегти і зберегти». З кожного боку хреста написано «XV» («Різдвяний Рісен»).

Восьмикутна зірка на колорбоні вказує на високу позицію в ієрархії євреїв. Кріплення метелика навколо шиї часто зустрічається в колонії високої безпеки. Спочатку цей образ був неграйним татуюванням. Такі татуї були спеціально виготовлені для пікакетних таємниць, які порушували «цепції Ісуса» і почали працювати для адміністрації, вони розміщені під зображеннями котів на комірбоні. Однак пізніше з'єднання цього символу з невідомими позначками зникне. Знак долара на метелик вказує, що його власник є або ведмедя куб, або займається зняттям грошей, або був засуджений за викрадення державного майна.

Ця татуювання є варіацією міфу прометеїсу, який одержував Зюс і був ланцюгований на скелю для вічного покарання. Суд з білими вітрилами означає, що в'язниця не займається нормальною роботою, він є тиф-турістом і схильним до втечі.

Звідси.