560
Конфронтація з вчителькою
По долі моя дочка стала першим гравцем цього року. Учитель, який повинен був прийняти їх у догляд (відзначений майстер і монстр елементарної школи) в останній момент відмовився (як передається в іншу школу) і буквально 1 вересня шукав її заміну.
Ми знайшли молоду дівчину і урочисто подарували свій перший клас.
За перші 3 тижні вересня було багато жартів (з яких хочеться ставити), але наступна подія мотивувала створення теми:
Як і всі діти, мій дочка дуже мобільний, гіперактивний і не зовсім лівий дитячий садок. В результаті діти в класі чату, грають з іграшками і в кожному можливим способом заважають процес граніту граніту керамограніт науки. В результаті перша реальна оцінка. Безпосередньо в щоденному режимі і підписано!
Насправді на фото.
Зрозуміло першого сорту в першому класі, в далекому 87 (також 2 поведінці), сильна репресія вирішила не виконуватися. Він був тільки розмовним і зробив обіцянки виправити себе.
Я впевнений, що більшість людей зрізали очі. Він написаний в червоному пасті. Ось як мені боляче.
Я довго сміхався, потім я думав. Зібрав мову. В кінці вирішив взяти ручку.
8115981
І скромно дозволяв себе неприпустимий жароз.
Ми знайшли молоду дівчину і урочисто подарували свій перший клас.
За перші 3 тижні вересня було багато жартів (з яких хочеться ставити), але наступна подія мотивувала створення теми:
Як і всі діти, мій дочка дуже мобільний, гіперактивний і не зовсім лівий дитячий садок. В результаті діти в класі чату, грають з іграшками і в кожному можливим способом заважають процес граніту граніту керамограніт науки. В результаті перша реальна оцінка. Безпосередньо в щоденному режимі і підписано!
Насправді на фото.
Зрозуміло першого сорту в першому класі, в далекому 87 (також 2 поведінці), сильна репресія вирішила не виконуватися. Він був тільки розмовним і зробив обіцянки виправити себе.
Я впевнений, що більшість людей зрізали очі. Він написаний в червоному пасті. Ось як мені боляче.
Я довго сміхався, потім я думав. Зібрав мову. В кінці вирішив взяти ручку.
8115981
І скромно дозволяв себе неприпустимий жароз.