Що таке точка?

Одна тітка пише:

«І це парадокс» відставив мій старий друг, – готовий подарувати йому життя любові!» Але як звичайно, вона тільки взяла готівку.

Історія - як старий світ.

Я слухав мій друг, і я думав, що це те, що часто буває. Ми просто не відповідаємо. Або в космосі.

«Ви знаєте, що вона мала складне дитинства, батько залишив сім'ю рано, мали проблеми з грошима. Ймовірно, чому потужна фінансова задня на фронті її переліку пріоритетів? Ми говорили про взаємне знайомство, яке в неймовірному вигляді два тижні до весілля скасоване свято через те, що її ф'юаньке фірма вирушила банкрутство. «Я бачив його нещодавно, тільки тінь пішов з нього. Вони кажуть, що він проданий будинок, щоб влаштувати весілля її мрії, думав, що він вирішить всі проблеми пізніше. Коли вона з'ясувала, вона запакувала і зліва. Я припинив відповідь на мій телефон. Я слухав і половив себе мислення, що я не відчуваю себе шкода для будь-якого з учасників цієї історії. Вона прилягала, що вона любила його, він зв'язав, що він був багатим. Що ще може статися в цих умовах? Нагадував мене про гру покеру, де кожен з гравців, відхилений до тих пір, поки вони мали відкрити.

А як сумувати, як це, менше і менше людей, які готові любити лише для вас. Люблю навчати у товстих книгах з російської літератури.

У віці постійної провокації та доступності ми покажемо все, крім власної вразливості та почуттів.

Молоді дівчата з ротами відкривають фотографії себе в туалеті, хлопці люблять їх, не зупиняючись від ігрових танків. Баути чекають дат у ресторані, а також отримують тисячі віртуальних сердечок з бідних студентів та одного конкретного виклику від «Субота Лексуса Константин».

Час переходить, і не вдалося дружини олігархів знайти себе десь в знімному хрущовці на околиці міста. Нехай краса не з'являється і не існує сліду колишньої свіжості, але вони все ще "в пошуку", а смарт-стати заповнюють свої соціальні сторінки. Тим не менш, один раз юні хлопці досягають неординарного соціального статусу «вічно» і голодують на тих же дівчатках з відкритим ротом і спокусливим мінім. Закривається коло.

Ми можемо любити зараз розкіш. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Коли я дивлюся на втомлених жінок, що перевозять важкі сумки, розмежуючи руки і прослуховуючи їх спини, або сумні мами, що апологують за кредит в магазині, щоб отримати свою дитину до школи, я розумію жорстоку леді, яка покинути фінансово нерозчинний зал, просто перед весіллям. Як це може звучати, але головним жіночим столицею є молодь і краса.

Якщо ви правильно інвестуєте, ви будете малювати картину комфортного життя.

«Це не те, що, – каже мій бабуся. «У нас все разом – ми працювали, будували будинок. Не було війни, і це було щастя. Не боятися бідності. Нор було прийнято.