Росія потребує пікап вантажівок

Росія є величезною країною з точки зору території. росіяни і Росія потребують хороших речей, які підштовхують людей до важливих і корисних речей. Ми повинні бути впевнені, що стільки людей, скільки це можливо. Що таке:
1,1 км Підйомник робить його власником активною особою. Це, власник пікапа, який постійно мотивується перевозити щось і зробити корисну роботу. У слово, створюйте роботу для себе. Дуже важливо. Людина з аморфного стану переходить в соціально активний спосіб життя.

2. Підйомники зберігають асфальтобетонний тротуар доріг. Після того, як більшість наших людей перейде, а також перевозить щось на власних пікапних вантажних автомобілях, то багато великих вантажів просто не буде потрібно, і вони знищать наші дороги. Це правда.

536174

3. У Людина, яка використовує не пікап вантажівку, але звичайний пасажирський автомобіль, не може дозволити собі бути особою активного образу. Уявіть, що людина постійно вдягнена у вихідні костюми. Який він? Після всього, в бізнес костюмі не дуже зручно робити фізичні роботи і активно відпочивати.

4. У Наша країна величезна і нам потрібно підняти її. У нас є багато пікапів, є багато малого та середнього бізнесу, люди будуть працювати більш незалежно від обставин.

5. Умань Придбання приносить відчуття володіння, що дуже важливо для Росії. Це, нове становлення людей поступово формується в Росії, яка побачить здоровий спосіб життя, оптимістичний підхід до життя і, нарешті, патріотизм і любов до нашої Батьківщини.

6. Жнівень Крім того, вантажівка вмотивує свого власника для відпочинку багато. І це дуже корисно в плані фізичного і психологічного стану нашого народу. Здоров'я нації значно посилиться.

Виходячи з вище, я вірю, що нам потрібна державна програма для розгортання масштабної компанії для популяризації пікапів і заохочувати людей купувати такі автомобілі.
Що потрібно зробити:
1,1 км Знижувати транспортний податок на пікап вантажівки.
2,2 км Дозволити власникам пікап зробити відрахування в податку на доходи на витрати палива.
3. У Ургентно конвенцію російських і іноземних автовиробників, щоб зробити виробництво в Росії пріоритетом для пікап вантажівок.
4. У Подаруйте виробникам пікапів в податкових спорах Росії.
5. Умань До чогось, що б пікап вантажівки за ціною були двічі нижче інших автомобілів.
6. Жнівень Для пікапів знизити ціну обов'язкового страхування.
Зробивши все це, в короткий час, ВВП в Росії значно збільшиться, тому що люди стануть активними (підйомник як корисно, що спровокує її власника для цього). Заміський край почне розвиватися, адже власник пікапа буде жити близько в квартирі, і він буде рухатися в село, на природу. Відповідно, буде нова галактика громадян патріотів своєї країни, сильні такі селяни.
В цілому, це тільки плюси, і немає ніяких мінусів. Ті, хто проти пікапів проти Росії матір'ю. Ви повинні бути чіткими про це.
Тексти пісень, а це означає: Текст, як ви розумієте, не мій, але я дійсно сподобалося його. Особливо він зустрів мене просто, коли у мене був новий Ford Ranger Pickup на тесті з 2.2-літровим 4-циліндровим двигуном на 150 к.с./110 кВт

Р.

І прийшов до мене так само, коли довелося перевозити багато ваги в країні і переїхати на нову квартиру в Москві. Цей автомобіль допоміг мені багато разів.

Правда, я не завантажив максимум 1336 кг в ньому, але він легко несе 500 кг. Але споживання палива в заявленому 8,6 л / 100 Не вдалося отримати, середнє 9.6-10 л / 100 км. У порівнянні з моїм Opl і 16 л/100, це досить тріфле.

Звичайно, в цьому 1.5 варіант кабіни зручний тільки для тих, хто сидить перед собою, тільки якщо ви приводите на коротку відстань. Але великий ствол і чотириколісний привід.

В цілому я повністю підтримую над текстом. Росія буде збережена пікапами.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное