Чебурашка на росіяни

Дитячий письменник Успенський назвав 90% росіян «ідіотів»
творець Чебурашка тепер пише про Оранж - "молодий морський"

Едуард Успенський в інтерв’ю з телеканалом «Рейн» заявив, що він підтримує Андрія Макаревича, проти яких медіа запустили загартування через його ставлення до подій в Україні. Зокрема, він запросив лідера «Часова машина» у музичній програмі «Баць прийшов до нашого харбора», оскільки художник є експертом з пісень робочих передмістя.

За словами Макаревича, він надав благодійний концерт для дітей біженців з Луганська та Донецька, хоча багато публікацій написав, що художник виконав у Слов’янську перед українськими військами безпеки. «Нормальні перформанси, які говорять дітям». Війна може піти, і люди можуть обмінятися цінними піснями, ідеями, - сказав Оуспенський.

За словами письменника, була розкола в країні через події в Україні, зокрема, через Крим. «У країні поділяється на 10 відсотків смарт і 90 відсотків ідіотів», - сказав Оуспенський. У той же час він вважає себе меншиною, враховуючи анексію Криму помилкою російських органів. «Не існує культурних коренів, не постійно діючих законів, які б навчалися генерувати в одному сенсі словодемократії». Крім того, Оуспенський заявив, що громадська думка маніпулюється телебаченням.

У мене є книга з помаранчевим, книга про народжену резистентність чоловіка, молодий морський. Коли він отримує старше, він отримує до школи Суворова, і там потрібно взяти на себе вівся. Він прочитав присягу: готовий захистити материк, готовий до використання зброї. «Я готовий подарувати життя». І сказав він: "Я не готовий відмовитися від мого життя". Вони розповідають йому, добре, кожен готовий, і ви не готові, у нас є така країна, вона має стільки лісів, полів і річок. Ні, він каже, що я не готовий, тому що якщо я загинув, не потрібно всіх лісів і полів і річок. Для захисту готових, штампувати ні, — продовжити тему письменника

www.mk.ru/social/2014/10/01/detskiy...n-idiotami.html