Я не соромлюся! Не бачу, що людина вже зшивається? Так, що вони надягають у другому вікні, якщо немає одного в поштовій службі! Тільки ця жінка і постмайстер!
І ось точка: перш за все, я знаю, що є обов'язково більше двох людей, які працюють в поштовій службі. І по-друге, я не бачу нічого неправильного з босом, що стоять у другому вікні, і швидко видається пакетами, щоб люди не чекали годин в рядку. Коли я кажу це про бос, я чітко розумію: тепер вони б'ють. Але вони ненав'язливі, вони занадто ігноруються. Так що вся голова поштового відділення - і розподіл посилок !!!
В цілому, я ходжу в порожній другий вікно, знайти поштовий телефон в Інтернеті, викликати це дуже бос, описати ситуацію - і в тридцять секунд, як і три робітники приходять в вікно, кожен з яких готовий дати мені посилку.
І тоді неймовірна трапилася: черга, яка просто відреагувала той факт, що я вимагав нормальну роботу другого вікна, і вимагав, що я чекав, як і всі інші, і не попередив, rushes до мене і починає зловживати нерівномірно про те, як я не соромлюся?! Чому я стоячи на цьому вікні, коли вони чекали годин? Чому я не запитав, хто чекав посилок і нехай всім замовив, що чекав на поширене вікно? Коли ви прийшли? Я просто отримав два мої коробки і залишив без обговорення.
Але це те, що це було? В першу чергу, всі сумнівно чекали і підірвали цей булінг. Навіть час в лінії в поштовому офісі – жарт. Тоді вони схвалили мене за спробу зробити революцію. І ті, хто не сидить – не довели, тому він завжди буде і немає. Але, як тільки я дізнався про те, що я був так званий, чому я його використовували, і не поставив його під ліктям. Про нас Террибно знебочена. І найголовніше, це завжди робить. Я помітив мільйон разів, що люди не тільки переносять речі, які неприємні, вони відчувають, коли хтось намагається зробити речі краще.