Як Річард Брансон Дозволений працівникам, щоб прийняти відпустку в будь-який час, будь-який час

У вівторок, Брансон, опублікований на своєму блозі, "Чому ми можемо зробити незаймана, щоб взяти стільки днів, як вони дивляться придатними."

Фото з Virgin.com

Гнучкий графік змінив, де і коли ми робимо нашу роботу. Ну, якщо 9-5 робіт не обов'язково, чому дотримуватися строгого щорічного розкладу відпочинку?

У минулому кілька років Netflix вирушив у розбиття на ринку потокового відео. Однією з ключів, щоб зрозуміти, як вони мають намір підтримувати їх керівництво, є дуже добре продумана і смілива ініціатива для зміни правил гри — або, щоб бути більш точними, для того, щоб відновити їх на дуже тісному і важливому питанні для більшості працівників по всьому світу: щорічні права залишити.

Я вперше дізнався про те, що Netflix зробив, коли мій дочка Holly читати статтю на Daily Telegraph і негайно відправляти мене з нього з дуже захопленим коментарем в пошті: "Дад, подивіться. Що я говорив про раніше, і я впевнений, що це буде дуже незаймана-стиль: не контролює робочі канікули. А потім додав: «У мене є друг в компанії, яка впроваджувала одне й те саме — і вони чітко підібралися таким чином: командний дух, творчість і продуктивність над дахом». Неважко сказати, що я відразу ж потурбував і хотів дізнатися подробиці. У статті в Телеграфі було повідомлено про нову політику відпустки, яка, в принципі, буде більш точно описати як відмова від будь-якої політики! Якщо це нуль, це може бути викликаний відсоток?

У короткі терміни це неполітика дозволяє всім платним працівникам залишити ще довго, ніж вони хочуть. Не потрібно звертати увагу на отримання дозволу на виїзд, ані їх менеджери повинні зберігати записи про їх відсутність з офісу. Працівники повинні вирішити, коли взяти пару годин, день, тиждень або місяць, якщо вони 100% впевнені, що вони і команда на час і їх відсутність не буде ніяким чином боляче справу - або, для цього, їх кар'єри!

Ініціатива Netflix була керована зростаючою хвилею звернень від працівників, які запитують, як їх нова технологія, що працює щодня, або в будь-який час, де вони отримують робочі листи та повідомлення) відповідає політиці старшого шкільного відпочинку. Що таке, якщо Netflix більше не може зберігати точний облік часу співробітників на роботі, чому підтримувати різні та застарілі стандарти контролю часу поза ним? Компанія погодилася, і в своїй довідці про культуру свобод і відповідальності, пояснили, що ми повинні зосередитися на тому, що люди досягають, не скільки годин на день вони працюють. Ми не потребуємо відпустки. й

Завжди цікаво подивитися, як часто прикметники «прості» і «розумні» описують найрозумніші інновації - добре, це обов'язково один з найпростіших і розумних ідей, які я чую в довгий час, і я радий оголосити схожу (платну) політику для материнської компанії в Великобританії і США, де святкова політика була абсолютно драконською. Якщо це нововведення також очікується, ми заохочуємо всіх наших афілійованих компаній, які будуть неймовірно цікавими для виконання.

Ви думаєте, що всі вакансії повинні позбутися від річних правил залишити?
Сайт: www.virgin.com У короткому відео коментарі Branson до CNN він додав:

Я не думаю, що це зловживання. І вони будуть виконувати свою роботу. ? Як примітки в маржі, я додаю тільки:

• Ідея впровадити вільний розклад відпустки не належить до Брансону, але придумав Netflix і відігравав від газети і пропонувала дочку. Тим не менш, рішення про введення такої політики в офіси Незаймана ще його.
  • У Нью-Йоркі та Лондоні вплине лише два головні офіси компанії.
  • Суть інновацій полягає в тому, щоб вибрати, коли і скільки піти на відпочинок будь-який працівник може добре виконувати свої обов'язки (без задніх за розкладом) і 100% впевнено, що його відсутність не завдасть шкоди компанії. Це, якщо працівник завжди на капелюх, проекти фекапіту або він просто незамінний - щедрий Брансон, він все ще не може використовуватися :

[новини тарро новини]

Джерело: habrahabr.ru/post/238203/