Жовтень Детальніше з Naomi

Голлівудська зірка - актриса Наомі Вт стала героїнею Американського видання Детальніше в жовтні. Актриса не тільки витончена кришка і сторінки журналу, але й давала коротке інтерв’ю, в якому він говорив відкрито про своїх страхів, дітей та особистого життя.

Актриса часто приймає пропозиції на зірку в проектах, де вона має досить ризиковані ролі, але, відповідно до Наомі, в реальному житті вона не заважає.

«Щоб я маю більш сміливість на робочому місці, ніж в інших сферах життя», - сказав Наомі.
Але вати припускає, що коли вона була 25 і вирішив приїхати до Голлівуду, вона була дуже сміливою.

«Для того, що я був молодий і наїв достатньо, щоб просто зробити це. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Наомі на кришку більшого журналу

Згідно з Наомі, вона взяла великий ризик, стараючись у фільмі про пізню принцесу Діана (Діана: історія любові). Цей біографічний драматичний фільм не вдалося в касі і отримав негативні відгуки від критики. Тим не менш, Ваттс каже, що вона приймала виклик, розуміючи, наскільки важко було грати в реальну людину, яка була всесвітньо відома.

Наомі на фотосесії для більшого журналу

Що стосується свого особистого життя, ват сказав, що вона більше не зацікавлена в проблемних пригодах, таких як небодайвінг або плавання в аквапарку акула, оскільки вона відповідальна за своїх дітей, Олександра та Samuel.

«Що я маю дітей, я не хочу ризикувати так багато для зйомок. й
Наомі вірить її спільний чоловік, Liv Schreiber, відмінно балансує її страхи і батьківський стиль. Згідно з Naomi, Liv є чудовим чоловіком і партнером. Але одна річ Naomi пошкоджує. Вона вважає, що вона могла мати ще одну дитину, коли вона була молодшою.