Просто під вухами: друк навушників на принтері 3D

Почати власніPhones планує використовувати магію 3D-друку для створення ідеальної придатності для вухо клієнтів бездротових навушників.
Ваше ім'я: Виробництво навушників планується розпочати цей рік

Jasmine France, колишній рецензент CNET, скаржився на її “до маленьких вух”, що робить пошук правих навушників важко. Ну, @WeirdEared У нас є новини. Почати власніPhones планує запустити персоналізовані бездротові навушники, надруковані на принтері 3D.

«Особливості, як відбитки пальців – кожен унікальний, тому час подарувати споживачам навушники, які ідеально підходять для них», - сказав директор компанії San Diego.

Для завершення розробки продукту, власнеPhones запустили кампанії $ 250,000 Kickstarter у липні. Тим не менш, хто підписував повідомлення про запуск кампанії було запропоновано 50% знижки. Роздрібні ціни на навушники очікується в діапазоні від $299 до $499.

Для того, щоб отримати свої навушники, користувачі повинні відкрити спеціальний мобільний додаток від власнихPhones і знімати коротке відео, яке потрібно захопити як вуха (Я збираюся підходити до цього питання трохи творчо і стріляти «земець» відео в стилі «Game of Thrones» remix).

Після створення відео мобільний додаток завантажить його на серверах компанії. ВласнеТелефони, в свою чергу, використовуючи фотограмметрію (науковість визначення властивостей об'єктів з фотографій) перетворять кадри з відео до 3D моделі. Замовник має право вибрати матеріал (пластик, золото або срібло), а також стиль навушників, пропонованих компанією. Він навіть може вказати улюблений спорт (наприклад, сноубординг), після чого компанія буде поєднувати отримані аналітичні дані з механічним моделюванням обраної діяльності для вибору найбільш підходящого зовнішнього вигляду навушників.

Навушники також мають різні смарт-функції: наприклад, можливість дрібно відтінити звук (від повного звукоізоляції з зовнішнього світу, щоб поєднувати музику користувача з міським шумом). За допомогою світлового індикатора ви можете дізнатися статус власника навушників (зелений = вільний, попросити те, що ви хочете; жовтий = зайнятий, але ви можете звернутися, якщо вам потрібно; червоний = не наблизитися до 3 метрів до моєї аури).

Ідея друку навушників на принтері 3D народилася від Workani (скульптор і творець інсталяцій) після чергового падіння навушників під час бігу.

«Нормальні навушники болять, тому що вони натискають на вуха. Якщо вони не падають, то вони випадають, - сказав Робочі. Навушники власного iPhone, наприклад, сидять ідеально, коли ви працюєте або стрибаючи.

Я не в змозі "сканувати" вуха в цьому тижні, тому я не знаю, як добре працює процес складання навушників. Але я не бачу можливість, щоб нові навушники були кращими. Як ви відчуваєте про такі експерименти? Позитивний (див. деякі можливості для таких проектів) Негативний (більше питань, які необхідно вирішувати) Покаже майбутній (власник 3D принтера) Тільки зареєстровані користувачі можуть брати участь у опитуванні. Приходьте, будь ласка, 417 осіб проголосували. 55 затриманий.

Джерело: habrahabr.ru/company/audiomania/blog/238135/